Komentara: 5
Pregleda: 612

Sprave za vežbanje u parku na Prozivci se raspadaju

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Uređenje javnih okupljališta (dečja igrališta, parkovi, klupe)
06. jun 2021.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Poštovani, apelujem na sve koji mogu da reše ovaj problem.

Živim na Prozivci i volim, kao i mnogi drugi, da koristim (zelene) sprave za vežbanje koje se nalaze između garaža i sportskih terena. Međutim, većina njih se ili raspala i postala neupotrebljiva ili su u fazi raspadanja pa je pitanje kada će taj proces završiti. Postavio sam slike nekih od njih. Ono što se ne vidi je da se većina ljulja i samim tim postoji realna opasnost da na nekog padnu. Takođe, ostaćemo uskoro bez mogućnosti rekreacije mi koji volimo da vežbamo u prirodi a ne u teretani.

Subotica se hvali da je "grad sporta" pa mislim da je stanje pomenutih "sprava" poražavajuće za grad koji sebe tako naziva. Zar ne mogu da se postave one nove kao što postoje u Dudovoj šumi i na paliću u blizini stare "Fontane"?! 

Veliki deo parka je pretvoren u igralište za pse a 90% vremena tu vidite 1-2 psa... ako su uopšte tu, tj. ne trče po ostatku parka bez povodca dok njihovi vlasnici viču: "Neće ujesti, ne bojte se." Nije valjda da su psi važniji u "gradu sporta" nego mi koji volimo sport i rekreaciju, an ne želimo da vežbamo u teretani? Da ne pominjem što i deca vole da se igraju i razvijaju motoriku na pomenutim spravama. 

Molim Vas obezbedite nam nove sprave od metala (a ne drveta koje će da istruli) kao na Paliću i Dudovoj šumi. Hvala

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.