Komentara: 1
Pregleda: 762

Sportski teren i koševi u OŠ "Sonja Marinković"

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
27. oktobar 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

15.11.2021. - Pištaljka #11572 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor OŠ “Sonja Marinković”:

OŠ "Sonja Marinković" je kompletno renovirana 2018. godine. U dva navrata su postavljane table i koševi ali su oni ubrzo bili razlupani jer su školski tereni na otvorenom i pristup je omogućen svim građanima MZ Prozivka. Vodimo računa o svim aspektima obrazovanja dece ali ne možemo biti odgovorni za bahato ponašanje pojedinaca i uništavanje imovine.

Planirano je postavljanje novih tabli i koševa na proleće, a koliko će oni biti u funkciji, zavisi isključivo od građana i svih onih koji ulaze na naše terene.

Tekst pištaljke:

Da li je ovo pokazatelj da se u OŠ Sonja Marinković ne posvećuje dovoljno pažnja fizičkom obrazovanju dece? Da li je moguće da je direktoru u redu da vodi školu u najvećoj MZ (po broju stanovnika) i da dopusti ovako stanje na školskom terenu? Da li deca sa Prozivke treba da idu u druge škole da bi mogli koristiti košarkaške terene? 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.