• Pregleda: 3103

Smeće na Majdanu

Gospodo draga, komunalna policijo, inspekcijo, gradonačelniče ... ja stvarno mislim da ovo više nema smisla ... ako niste u stanju da rešite problem odlaganja odnosno odnošenja smeća sa ovakvog mesta, onda jednostavno uklonite te kontejnere iz šume ... jer ovo je ruglo ekologije, psi lutalice, lisice se dovlače na ovo ... samo nam još neka boleština treba. Ovo je konkretno slika od jutros u 7.00 h sa puta za Majdan. Neznam da li se tu neko pravi lud ili slep, ali treba da Vam je jasno da niko ili retko ko iz sela kupuje žute džakove od JKP "Čistoće i zelenila" da bi mu se smeće odnelo, pre svi donose svoje đubre, šut, grane, lišće, crkotine itd. u šumu i bacaju onako iz kola, pa gde padne ili ako je pun kontejner onda pored. Ne biste verovali da kontejner koji se isprazni ... PONEKAD ... se napuni u rekordnom roku od par sati, pa čak i preliva. Živim u tom delu, ima 5 godina, komunalnu policiju sam video možda dva puta da se onako provozala ... (nemojte slučajno da izađete iz kola da ne uprljate svoje uniforme ili cipelice...kako ćete posle u grad na kafu) ... Kažu ovi iz komunalne policije kada nekom nešto smrdi u dvorištu, mi tu nemožemo ništa to je na privatnom posedu...ljudi ovo je šuma "pluća grada" pa pogledajte na šta liči i to tako non-stop.
12
Kelebija [pre 2384 dana i 1 čas] Odgovori
Koja je ovo po redu pištaljka o smeću u kelebijskoj šumi?????Da li neko od nadležnih koji dobijaju plate ima bar malo savesti ako ne pameti i stručnosti da ovaj problem reši?????????Uništili ste šumu...
sk [pre 2384 dana i 1 čas] Odgovori
strašno
Ada [pre 2384 dana i 49 minuta] Odgovori
Ja skoro svaki dan idem na Majdan na kupanje, pored tih kontenera stalno prolazim, u roku od 2 nedelje samo sam jednom videla da su konteneri polu prazni. Da li je toliko tesko da kad vec za to postoji potreba, da kontenere praznite nedeljno dva puta, tri puta?
wmxg [pre 2383 dana i 20 časova] Odgovori
Au
lakumity103 [pre 2383 dana i 15 časova] Odgovori
Tu je već upitno da li "čistoća i zelenilo" obavlja posao kako valja a ne komunalana policija. Ako treba onda praznite kontejnere i dva ili tri puta nedeljno. Mislim da se gradu više isplati da im plati jedan izlazak na teren više nego posle čišćenje ovakve deponije.
.... [pre 2382 dana i 12 časova] Odgovori
A što da mi ostali plaćamo iznošemnje smeća za gospodu sa Kelebije, treba te kontenjere ukloniti a Kelebčani neka imaju kante kao mi za odnošenje i neka plaćaju mesečno kao i mi a ne ovako jedan džak godišnje kupe a prljaju svoju okolinu i traže od drugih da kupi njihovo smeće koji oni bacaju po šumi, još i toliki bezobrazluk da malo malo oni kače neke pištaljke, sramota.
Doris [pre 2381 dan i 17 časova] Odgovori
Za gospodju ili gospodina ....
Zar mislite da mi, stanovnici Vikend naselja na Kelebiji,ne bismo zeleli da nam jednom nedeljno prođe kamion ulicom i odnose smeće?Zar mislite da je meni ili nekoj starijoj bakici lako da nosim svoje smeće više od dva kilometra do ovog kontejnera?Niko ne spominje da na celoj Kelebiji postoje 4 kontejnera koja se prazne najviše dva puta MESEČNO.Verujte,platila bih i duplu cenu od Vas u gradu samo da se već jednom reši ovo pitanje.
jadnasrbija [pre 2381 dan i 14 časova] Odgovori
gde je sada komunalna policija???a kada narod izadje ispred svoje kuce da prodaje to malo voca i povrca da zarade neki dinar komunalna je odmah tamo i sve ih tera unutra i preti kaznom!!!
zlaja [pre 2381 dan i 1 čas] Odgovori
Samo cekam kada ce vec ova pistaljka precu u ovu desnu kolonu..."Zatvorena pistaljka" ...koliko ce im vremena trebati da odreaguju i ociste to smece???!!!! Sramota!!!
stone [pre 2379 dana i 20 časova] Odgovori
Tačno tako, jer smeće još uvek stoji tamo .... jedan kontejner menjaju, i pomeraju ga od gomile smeća što je na zemlji ... a smeća ima sve više i više ... mislim da bi trebao neki ludak da zapali sve to, onako slučajno!!! MOŽDA ĆE ONDA NEKO ODREAGOVATI !!!! SRAMOTA !!!!
Piges [pre 2378 dana i 22 časa] Odgovori
Apropo plaćanja usluga odnošenja smeća: stanare moje ulice čine tri porodice koje su iselile iz naselja Prozivka i vrlo nam je dobro poznato šta znači plaćati odnošenje smeća, ekologiju, vazdušarinu, dimnjak, etaž i ko zna još kakve gluposti. To što smo se "naselili" ovaj ruralni deo grada neznači da treba da živimo na DEPONIJI! Vrlo rado bi čovek i platio ponekad za nešto duplu cenu kako bi se problem rešio ... I NIJE DO KELEPČANA da odlučuju o plaćanju nego do Grada Subotice.
rumi [pre 2377 dana i 19 časova] Odgovori
ovo nije MAJDAN vec put do Majdana , prvomajska ulice na Kelebiji i cistoca treba izlaziti NEDELJNO kao svuda a ne 1 mesecno kao sto rade ! A sta daleko je?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.