• Pregleda: 4906

Saobraćajno, ali i ogledalo očiglednog nemara (Ul. Braće Majer)

Saobraćajno ogledalo u ulici Braće Majera, par metara od raskrsnice sa Frankopanskom, već duže vreme nije u osnovnoj funkciji. A to je, da stanarima stambene zgrade ispred koje je postavljeno, naravno ne pod oštrim uglom kao na snimku, omogući bezbedno uključivanje u prometnu saobraćajnicu. Da li će opet i kada, ne zna se. Poželjno bi bilo pre kakve nezgode.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #7410 je zatvorena uz sledeći komentar...

Nadležni su vrlo brzo reagovali na prijavljeni problem i saobraćajno ogledalo je ponovo u funkciji.
Pohvala za osobu koja je ukazala na problem, ali i za brzu intervenciju nadležnog preduzeća.

2
AUTOR [pre 356 dana i 19 časova] Odgovori
Slićna sudba, odnosno izostanak višemesečne (!?) reakcije nadležnih, zadesila je i par saobraćajnih znakova u uličici Ivana Broza: jednog bezličnog, i drugog, nasuprot istom,"zabrana skretanja u levu stranu" okrenutog u suprotnom smeru. Naime, iako je na prijavu iz januara, od Kontakt centra 024 ekspresno usledila povratna informacija, stanje u međuvremenu je i dalje nepromenjeno. Tim upitnije, jer je znak "nailazak na put sa pravom prvenstva" na suprotnom kraju ove uličice od "metar i frtalj", prilikom asfaltiranja ulice Mirka Bogovića okrenut u pravom smeru, odnosno ka istoj saobraćajnici.
Andrea [pre 354 dana i 11 časova] Odgovori
Nisu ga zalivali
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.