Komentara: 3
Pregleda: 2544

Šahta bez poklopca

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
28. septembar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

28.09.2011. - Pištaljka #368 je zatvorena uz sledeći komentar:

Uz zahvalnost što ste nas ipoznali sa navedenim problemom, obaveštavamo Vas da je, kao što možete videti u priloženim slikama, JP "Direkcija za izgradnju Grada Subotice" rešila problem navedenog šahta u praku. Kabinet gradonačelnika

Tekst pištaljke:

U parku koji se nalazi na uglu Segedinskog puta i ulice Kizur Ištvana, pored cvetne aleje koja se nalazi pored stare kaldrme u parku, nalazi se jedna otvorena šahta, verovatno od vodovoda, u koju može da upadne dete a i odrasla osoba ukoliko ne obrati pažnju. Ja sam na ovo ukazala u svojoj pištaljki objavljenoj 25.08.2011. godine pod naslovom "Nedostaju klupe u parku". Takodje bih podsetila da sam u istoj pištaljki navela da u parku nedostaju klupe bar 8 komada, koliko ih je bilo ranije. Za ove probleme treba da se obratim gradonačelniku, jer ni komunalna policija na ovo ne reaguje, iako je upoznata sa ovim problemom. Izgleda da treba neko dete da se povredi zbog otvorene šahte, pa bi se onda brže reagovalo.
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.