• Pregleda: 2718

Rupe opasne po život

Na putu od Đurđina do Starog Žednika nalazi se niz rupa, koje duži vremenski period ugrožavaju učesnike u saobraćaju. 

Ove rupe su "krpljene" više puta, ali bezuspešno, jer je posao loše odrađen! Posle svake kiše one se proširuju, jer nedužni vozači ne uspevaju na vreme da ih uoče. 

Ovim putem želim da apelujem na ljude, koji su zaduženi za održavanje puteva u Opštini Subotica da ovaj problem što pre reše! Na taj način bi se smanjila mogućnost da se ugrozi nečiji život ili da se oštete vozila. 

U prilogu su postavljene slike dve najveće rupe na tom delu puta, kao i slika oštećenja na vozilu.

5
Tupko [pre 50 dana i 5 časova] Odgovori
Zivela vladajuca partija i neka sve isto ponovo ucine u narednim kao sto su u predhodnim godina. Prosto, ne znam gde ce biti kraj nasem drustvu i drzavi! Srdacan pozdrav od jednog prosecnog slepca iz korisne mase.
VODA VODA [pre 49 dana i 23 časa] Odgovori
Sve pistaljke trebaju biti usmerene na resavanje problema kanalizacione mreze, odnosno odliva kisnice. Inace, kao i svake godine pa i ove, bicete u prilici da ponovo plivate po ulicama grada, a drustvene mreze bice pretrpane slikama i video snimcima automobila koji plutaju i pesaka sa povrnutim nogavicama. Gradska vlast bi resavanjem ovog problema jednom zauvek resila problem poplava i od najmanjih pljuskova, makar prekopali pola ulica. Samo nemojte svi biti alavi gradski radnici, ako leto opet ponovo odjednom vrati agoniju, i ispred zida donece abnormalnu jasnu i cenjenu apokalipsu.
Pales [pre 49 dana i 21 čas] Odgovori
Ima 2 posebno opasne rupe na tom putu, ako upadnes u njih a nisi vezan u kolima, imas dobre sanse da ispadnes iz auta
NN [pre 49 dana i 3 časa] Odgovori
Ma zabole njih... Provozajte se Čantavirskim putem npr. Još ako padne kiša pa prikrije rupe... Turska kaldrma bi bila bolja od ovog. Bagra
Pecaros [pre 49 dana i 2 časa] Odgovori
Pa to ako budu radili nesposobnjakovici iz vojputa, bice jos opasnije
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.