• Pregleda: 1117

Rupa na raskrsnici ulica Mačvanska i Lajoša Husveta

Molim nadležne da saniraju rupu na raskrsnici ulica Mačvanska i Lajoša Husveta, koja se tu nalazi mesecima. Svaki put kada se dva auta mimoilaze, jedan mora da prođe preko rupe. 

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #9113 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,

Kolovoz u ulici Lajoša Hušveta je saniran.

S poštovanjem,

Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje

3
Lela [pre 50 dana i 20 časova] Odgovori
U pravu ste, aliiiii...... pun je grad, a pogotovu sporedne gradske ulice ovakvih rupa, već gde ima sreće pa ima asfalta.
Trovach [pre 50 dana i 18 časova] Odgovori
Pored toga, Macvansku su katastrofalno asfaltirali posle radova na kanalizaciji. Pojedini poklopci sahtova su toliko ispod nivoa puta da je ostecenje vozila vrlo izvesno.
Lela [pre 49 dana i 18 časova] Odgovori
Na žalost, ovakvih udarnih rupa je na subotičkim putevima masa na sve strane. Naše ulice se već godinama ne reasfaltiraju. Tamo gde ima sreće i asfalta iz Titovog vremena, rupe se samo (vrlo nekvalitetno) zatrpavaju, a ni jedna nije presvučena novim asfaltom. Više kod putara nije moda ni postavljanje bankina te se i kod novog asfaltiranja isti na ivicama vrlo brzoizlomi!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.