• Pregleda: 3363

Rupa na putu u ulici Jovana Mikića

Rupa u ulici Jovana Mikića na 50m pre Cim gasa kada se ide prema Majšanskom mostu. 

Saobraćajna i komunalna policija se igraju ping ponga čija je odgovornost i niko nista ne postavlja kao upozorenje pored iste rupe. 

Broj sugrađana koji su večeras probušili automobilske gume na istoj se povećao bez preterivanja na par desetina. 

Dok komunalna građane upućuje na saobraćajnu policiju, a ista opet građane šalje da se sutra jave komunalnoj policiji iskreno se nadam da će se sve zadržati samo na materijalnoj šteti. 

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #9158 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,

Oštećenje na putu je sanirano.

S poštovanjem,

Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje

8
Starosedelac [pre 65 dana i 21 čas] Odgovori
Ne samo ova rupa na putu.Cela država nam je jedna ogromna rupa
Tanjci [pre 65 dana i 20 časova] Odgovori
Danas sam prosla ovom deonicom, rupa je sanirana. Pozdrav!
Beatris [pre 65 dana i 18 časova] Odgovori
Ceo Put Jovana Mikića ( Čordaški naročito) je u očajnom stanju. Želiite glasove gospodo?
Marko [pre 65 dana i 16 časova] Odgovori
Taman za pecanje
Marta [pre 65 dana i 15 časova] Odgovori
Na putu Jovana Mikica gore navedena rupa nije jedina. Kada se prodje pored mosta i ulazi se u produzetak iste ulice, kod Warnera ima sastav puta na dva mesta, gde ukoliko se krecemo vozilom 40-50km/h, redovno preletimo preko tih sastava. A da ne pricamo o putu u pravcu Teraxa gde je oba strana puta, kao i zemljani deo pored puta ( bankina) katastrofa . Kada skrenemo u 51. divizije sa Cordaskog puta, ocekuje nas isti katastrofalni prizor, sve do Majsanskog puta.
Dule [pre 60 dana i 18 časova]
Idi drugim putem
Dragan [pre 65 dana i 4 časa] Odgovori
Od kad su spojili Partizanske baze sa 51 divizijom promet se udesetostrucio u Milutina Uskokovica.Svi teretnjaci silaze sa ivice puta. Ivica kad padne kisa se ispere i do 30cm. Uzas i katastrofa kad upadne tocak blato leti po 4-5 metra. Zbog krunjenja asfalta vise ni automobili se ne mogu mimoici. Slike su suvisne
Zeko Peko [pre 64 dana i 17 časova] Odgovori
Ovo mi lici na rupicu naspram nasih na Teslinom tu su krateri. Odvalis tocak u rupacagi ispred Tesline pijace koji je prekriven vodom, pa u Lifke Sandora opet krater po 10-ti put vec na istom mestu, pa kad skrenes u Bele Bartoka opet krater koji se pojavio na mestu gde je pre mesec dana kao izbetonirano I evo ga vec se osipa aspfalt i mogu ponovo.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.