• Pregleda: 1856

Ruglo od bandere

Ovaj post nije od globalnog zna─Źaja za grad niti ┼żelim da kritikujem nekoga ali ─Źinjenica da su poslednjih par pištaljki uspešno rešene mo┼żda ─çe se i za ovu na─çi rešenje. Naime radi se o zapuštenoj banderi kod nove zgrade u Petra Lekovi─ça 3, koja izuzetno ru┼żno izgleda sa gomilom pose─Źenih kablova, sajli i ┼żice koja visi sa nje. 

Pre neki dan je sa nje povu─Źen novi vod do susedne novo postavljene bandere ali su svi stari kablovi ostali da vise naokolo i vuku se po zemlji. Bilo bi lepo kada bi neko poskidao sve te stare pose─Źene kablove, spaljene kutije i kojekakve sajle i doterao tu banderu da izgleda pristojno ako ve─ç mora da stoji tamo gde jeste. Ne znam u ─Źijoj je nadle┼żnosti ovaj slu─Źaj ali ceo grad bi izgledao lepše i odr┼żavanije ako bi se svi poslovi odradili kvalitetno a ne samo da se stvari stave u funkciju.    

Pavle [pre 152 dana i 8 ─Źasova] Odgovori
Petra Lekovi─ça je jedna od najprometnijih ulica u gradu i potpuno zanemarena. Sad jo┼í kad DG napravi tri lamele i do─Ĺe 100 auta ima da poludimo.
RANKO-SRS [pre 152 dana i 2 ─Źasa] Odgovori
Di ovo drzavo da precutis. Precednice reaguj molim lepo
kojot [pre 151 dan i 15 ─Źasova] Odgovori
Bandera nije u funkciji, kad se pocne sa uredivanjem prostora oko završenih zgrada bice uklonjena.
ogorceni komsija [pre 151 dan i 14 ─Źasova] Odgovori
To su kriva gospoda sa gradilista, iscupali su banderu kamionom, deo Frankopanske ulice nema kablovsku od petkaZ zvali smo kds, kazu oni su napravili medjutim mi i dalje evo 5ti dan nemamo kablovsku, a naravno racun ce uredno stici u punom iznosu.
Mi┼íljenja izne┼íena u komentarima su privatno mi┼íljenje autora komentara i ne odra┼żavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa op┼ítim pravilima i uslovima.