• Pregleda: 1496

Ruglo od bandere

Ovaj post nije od globalnog značaja za grad niti želim da kritikujem nekoga ali činjenica da su poslednjih par pištaljki uspešno rešene možda će se i za ovu naći rešenje. Naime radi se o zapuštenoj banderi kod nove zgrade u Petra Lekovića 3, koja izuzetno ružno izgleda sa gomilom posečenih kablova, sajli i žice koja visi sa nje. 

Pre neki dan je sa nje povučen novi vod do susedne novo postavljene bandere ali su svi stari kablovi ostali da vise naokolo i vuku se po zemlji. Bilo bi lepo kada bi neko poskidao sve te stare posečene kablove, spaljene kutije i kojekakve sajle i doterao tu banderu da izgleda pristojno ako već mora da stoji tamo gde jeste. Ne znam u čijoj je nadležnosti ovaj slučaj ali ceo grad bi izgledao lepše i održavanije ako bi se svi poslovi odradili kvalitetno a ne samo da se stvari stave u funkciju.    

Pavle [pre 8 dana i 9 časova] Odgovori
Petra Lekovića je jedna od najprometnijih ulica u gradu i potpuno zanemarena. Sad još kad DG napravi tri lamele i dođe 100 auta ima da poludimo.
RANKO-SRS [pre 8 dana i 3 časa] Odgovori
Di ovo drzavo da precutis. Precednice reaguj molim lepo
kojot [pre 7 dana i 16 časova] Odgovori
Bandera nije u funkciji, kad se pocne sa uredivanjem prostora oko završenih zgrada bice uklonjena.
ogorceni komsija [pre 7 dana i 14 časova] Odgovori
To su kriva gospoda sa gradilista, iscupali su banderu kamionom, deo Frankopanske ulice nema kablovsku od petkaZ zvali smo kds, kazu oni su napravili medjutim mi i dalje evo 5ti dan nemamo kablovsku, a naravno racun ce uredno stici u punom iznosu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.