• Pregleda: 13526

Reklamni pano na 3 mesta i nije nikoga sramota

Reklamni pano na 3 mesta i nije nikoga sramota

Ovakav reklamni pano stoji na Korzou, ispred Jadrana, i na Paliću u blizini Muškog štranda, pored jezera.

Da li je moguće da ovo nikome ne smeta, da se reklamiraju događaji koji su trebali da se održe pre skoro mesec dana, a nisu jer su otkazani, da vlasnik ovih reklamnih panoa i dalje drži panoe na navedenim lokacijama i uostalom, da li neko plaća zakup javne površine gradu za ovo? Ili ovo da shvatimo kao realnost SUBOTICE?

Ne znam kome da se obratim za ovo, ko je zadužen, ali sramota jeste za grad.

13
Morija [pre 370 dana i 17 časova] Odgovori
isti slucaj kao s onim jezivim tablama za cirkus
sofi [pre 370 dana i 16 časova] Odgovori
Dokon pop i jariće krsti. Da li Vi stvarno nemate većih problema u životu. Blago vama.
Sklonjen [pre 370 dana i 15 časova] Odgovori
Sklonili su ga danas, izgleda da ipak neko čita ovo.
Monika [pre 370 dana i 9 časova]
Ako je stajalo mesec dana i tek danas posle ovog teksta sklonili onda treba da napravimo ekipu sa fotoaparatom koja ide po gradu. Slati ovima sa Subotica.com / neko ko ih poznaje neka ih obavesti ili možemo napraviti zajednički sastanak. Možda bude efekta onda!
AlwaysUltra [pre 369 dana i 3 časa]
Vi ne pratite statistiku - do sada je objavljeno nekoliko hiljada pištaljki. Od toga je rešeno oko 6-7% njih (mahom beznačajnih). Nema dakle govora o čudesnom rešenju u vidu fotkanja gradskih skaradnosti !!
NIJE SKLONJEN [pre 368 dana i 1 čas]
Ako su u gradu i uklonjeni, pano pored jezera ispred ulaza u Muški štrand i dalje "stoji postojano kano klisurina". A i što bi ga uklanjali, kada će ga vremenom ionako zadesiti sudba neposrednog okruženja. Nažalost!
ČINJENICA [pre 370 dana i 2 časa] Odgovori
Šta tek reći za pano ispred ulaza na Termalni bazen na Paliću, kome je, barem po obećanju lokalnih "prodavaca magle" (a i piše na njemu), krajnji rok za završetak radova 17 Maj, 2017. A opet, ko zna, pogotovo ako pored mešalica za beton ne(i)mari knjiže i vremeplov mašinu kao osnovno sredstvo, mada čisto sumnjam?!
AlwaysUltra [pre 369 dana i 3 časa]
A šta reći za natpis na ''gradilištu'' na uglu Petefija i Preradovićeve gde uredno stoji natpis da je rok završetka radova jun 2012 , a radovi nisu ni počeli 6 godina nakon ''roka'' !!??
Луди Зенит [pre 369 dana i 16 časova] Odgovori
А шта ти ту смета леба ти? оћеш играти коло на том простору?
Sistem te laze [pre 369 dana i 1 čas] Odgovori
Ova dva koncerta nisu odrzana?
Uinat [pre 368 dana i 4 časa] Odgovori
To su oni namerno ostavili za ovakve kao sto si ti. Da te namerno nerviraju i da bi imao sta da fotkas, dok se ne bavis svojim zivotom.... Sta bi inace radili kad bi bilo sve ok? Ko bi kukao ovom gradu?
zimzelen [pre 367 dana i 8 časova] Odgovori
Cccc Sale kad bi video ovo razbacivanje oglasnih tabli ne bi gledao gde udara
C [pre 364 dana i 20 časova] Odgovori
Vidi se da botovi nisu bili u nekoj malo redovnoj državi, a niti mogu da zamisle Srbiju takvu.
Čim neko istakne neku nepravilnost, odmah biva prozvan izdajnikom, mrziteljom, Soroševim plaćenikom, žutim... I to od ljudi bez đonova.

Problem je u tome što neko dobija reklamu za dž, a pri tome zauzima gradski prostor. A o tome da isti nije održan i da reklame kada prođe vreme zakupa treba da se uklone da ni ne pričam.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.