• Pregleda: 1687

Reflektori kod novih obnovljenih sportskih terena na Paliću

Tereni u sklopu SC "Janko Pejanović" sjaje u punom sjaju od kada su obnovljeni i predati građanima i turistima na korišćenje. Međutim primetno je da postoje reflektori koji ne svetle noću i nemoguće je koristiti sportske terene kada zađe Sunce. Čuvar je bio pitan zašto se ne pale reflektori, a on je odgovorio da ne zna kako da ih upali... Molimo da se reši ovaj problem što pre!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #7206 je zatvorena uz sledeći komentar...

Informacija koju smo dobili, argumentovanu sa fotografijama, jeste da je ova Pištaljka rešena. Hvala vam na ukazivanju problema u ime građana Subotice i Palića.

2
ČINJENICA [pre 435 dana i 16 časova] Odgovori
Biće da si obnevideo od navodno, barem kako smatraš, "sjajnog" izgleda sportskih terena posle obnove, a moguće i prekomernog gledanja bleštavila obližnjeg bisera Panonske ravnice. Inače, u suprotnom, opažanje bi bilo objektivnije, a ne da je predmetna "slika" viđena iz anfasa, profila i kao cela figura - ružičasta!? A ka' će, i da li će uopšte, sportski tereni biti zaista uređeni, i bezbedni po korisnike, ne zna se? Do daljnjeg su "u tonu" sa, takođe, upitnim okruženjem.
Andrea [pre 433 dana i 11 časova] Odgovori
Ja bila u mesnoj zajednici već sto puta i pitala za put u ulici kada će se rešiti i ne znaju ništa. Molim da se hitno reši ovaj problem.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.