Komentara: 9
Pregleda: 4180

Razgranate grane u ulici Nade Dimić

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
26. septembar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

26.09.2011. - Pištaljka #364 je zatvorena uz sledeći komentar:

Intervencijom JKP "Čistoća i zelenilo" a skretanjem pažnje preko ove pištaljke, pomenuto javno preduzeće je izašlo na teren i napravilo "reda" u pomenutoj ulici, na pomenutom delu.

Tekst pištaljke:

Bolje bi bilo da je tema ove pištaljke pesma... razgranata grana jorgovana... ali nažalost nije. Želim da kritikujem i pozovem nadležne da upozore vlasnika kuće u ulici Nade Dimić ili nadležnu službu koja treba da poseče ove grane ispred kuće koja se nalazi u ulici Nade Dimić, u delu ulice koja se nalazi između ulica Beogradski put i ulice Ivana Antunovića. Ulica je jednosmerna. Grane uveliko prelaze na put, kola se prolazeći tom ulicom žuljaju o grane, biciklsiti obilaze što ugrožava saobraćaj, a i na pešakoj stazi je priča ista, ometa pešake, a niko se ne trudi da skreše grane, a možda zaslužuje da mu se zbog ove nemarnosti skreše kućni budžet sa kaznom. Takođe ovo utiče i na bezbedsnot jer ko izlazi iz sporedne ulice sa vozilom zbog navedenih grana nema dobar pregled ulice pa može lako doći i do saobraćajne nezgode! Delujmo nekada preventivno i sprečimo zbog ove tuđe nemarnosti nezgode! A evo i slike lošeg kvaliteta da potkrepi ovu pištaljku...
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.