• Pregleda: 3152

Raskopana ulica: bez informacija i sinhronizacije radova

Vec nedelju dana ulica Braće Radić, od banke na ćošku pa do drugog ćoška, stoji raskopana, i to na taj način da je prilaz lokalima gotovo nemoguć.

Nakon kontakta telefonom dobili smo informaciju da se čeka Subotica gas jer oni treba da sprovedu radove. Međutim već danima se niko ne pojavljuje od majstora i niko ništa ne radi. Ujedno, baš nikakvu informaciju o nastavku radova nismo dobili, a kada smo pitali ljude koji su radili na kopanju kanala oni su nam dali informaciju da je njihov deo samo da iskopaju, a za dalje ne znaju. Pitanje je da li će Subotica gas nadoknaditi troškove preduzetnicima kojima poslovanje znatno trpi već duži vremenski period? 

4
Pera [pre 63 dana i 6 časova] Odgovori
Bezobrazluk i javašluk.
Bahati Suboticagas kao i uvek, umesto da bude na usluzi građanima, otežava im život.
Nije do firme, nije ni do radnika, kriv je menadžment. Njihov je posao organizacija posla i radova. Lepe plate primaju za nerad i neorganizovanost.
Pera [pre 63 dana i 6 časova] Odgovori
Divlja liga strucnjaka!
Milan024 [pre 63 dana i 1 čas] Odgovori
Preduzetnici, tuzite Suboticagas. Trazite odstetu za izgubljenu dobit.
Trovach [pre 63 dana i 24 minuta] Odgovori
Mujo kopa kanal, a Haso ide iza njega i zatrpava. Kada ih je poslovodja pitao sta to rade i da li su normalni, oni su rekli da nisu krivi sto tog dana Ibro nije dosao na posao, a on treba da postavlja kabel.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.