• Pregleda: 1832

Raskopan sveže postavljen deo asfalta

Već duže vreme na ukrštanju ulice Mihajla Radnića sa Somborskim putem zjapi raskopan, a pre toga sveže postavljen deo asfalta, koji su radnici koji su postavljali kabl morali iseći. Nažalost, "najbolje rešenje" je bilo da se taj deo pospe nekim krupnim komadima kamenja koje nam uništava auta. Nema veze; neka se i taj problem reši, ali me baš interesuje kom geniju je uopšte palo na pamet da prvo asfaltira tako prometnu saobraćajnicu, da bi se ona posle nekoliko dana rasturila, a sanacija može da sačeka do sledećih izbora. Do tada,, izbegavajte tu ulicu, ali vas saobraćajni znaci nadalje usmeravaju na dodatno kruženje i tako u beskraj.

2
Subočan [pre 73 dana i 12 časova] Odgovori
Ista situacija je, recimo, na periferiji grada, gde u mnogim ulicama nije bilo rešeno pitanje kanalizacije. Prvo je postavljan asfalt, a onda kako bi se koje domaćinstvo odlučilo za priključenje komunalnoj mreži, taj asfalt bi se raskopavao.
Dobar primer "krpljenja" je na ukrštanju ulica Otmara Majer i Pačirski put, u pravcu ka Bolnici. Krpa na zakrpu.
Ivana Soro [pre 73 dana i 6 časova] Odgovori
Upravo htedoh postaviti pištaljku na istu temu.. Ovo je strašno i toliko nemarno od strane onih koji su radove sprovodili, gume se seku, kamenje vrca na sve strane, neko će bez oka ostati. Ko je uopšte nadležan za krpljenje nakon ovih što seku i kopaju? Takođe nisu dobro ni zakopali u istoj ulici pa je pre neki dan taxista upao kolima do pola u rupu jer se mimoilazio sa drugim autim, a da ne kažem koliko su ulice uske..
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.