Komentara: 5
Pregleda: 2301

Psi lutalice u Novom gradu

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
03. oktobar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

03.10.2011. - Pištaljka #390 je zatvorena uz sledeći komentar:

Poštovani, Komunalna policija je u saradnji sa nadležnom Službom u okviru JKP "Čistoća i zelenilo" u prethodnom periodu pojačala kontrolu na spomenutoj teritoriji, međutim prisustvo pasa lutalica nije primećeno. Molimo građane da ukoliko uoče pse lutalice, to direktno prijave Komunalnoj policiji na telefon 626-988, ili nadležnoj Službi za hvatanje i zbrinjavanje napuštenih životinja u sklopu JKP "Čistoća i Zelenilo" na telefon 670–595. Kabinet gradonačelnika

Tekst pištaljke:

Zivim u mesnoj zajednici Novi Grad, ulica Njegoseva. Oko skole i po ostalim ulicicama ima lutalica koliko ti dusa hoce. Neki su agresivni, neki nisu ali mi nije svejedno kada prolazim zato sto ima i vecih. Jedno vece sam odlucio da nazovem azil ukoliko postoji. Zvao sam informacije da bi mi rekli da nema prijavljenih azila i da probam da nazovem Gradsku cistocu i zelenilo, dobio sam njihov broj. Kada sam nazvao, dali su mi broj nekog mobilnog od coveka koji kao brine o tome i koji ima svoj tzv. tim, koji radi u sklopu sa njima. Nazvao sam coveka i objasnio mu o cemu je rec, nakon cega me je upitao da li imam psa i da li komsije imaju. Objasnio sam mu da imam psa koji je u toku dana u boksu nazad ali da komsije okolo imaju. Na to je on meni odgovorio da zenke pustaju miris (koji privlaci na parenje) u precniku od nekih 2km sto privlaci pse lutalice i rekao je bas ovim recima: "Znate sta mladicu, ja imam previse posla a i nisam ja kriv sto vi imate kerove. Ukoliko ih sklonite, kerovi lutalice nece dolaziti." Ja sam ga na to upitao: "Gospodine, ali ko ovde treba da sklanja pse? Mi da ih vezujemo sto dalje od ograde ili vi treba da sklanjate sa ulica?" Nakon cega sam u slusalici zacuo PIP PIP PIP... Sve mi je bilo jasno... I sad kome tog jadnika da prijavim? Ko zaista moze da obezbedi te pse sa ulica da ne lutaju a i da ne predstavljaju pretnju meni i mom komsiluku?
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.