• Pregleda: 581

Psi lutalice na Teslinom

U ovoj nedelji primećen je čopor pasa (8 pasa) na relaciji Teslino naselje -Subotica (Nirvana, Teslina-pijaca i dečije igralište u Pesničkoj), a od toga je jedan manji pas agresivan. Zaleće se na ljude i druge pse.

Naprosto je nemoguće šetati sa svojim kućnim ljubimcem jer vas osam pasa prati i ne znate kako će reagovati. U Azilu za pse se niko ne javlja na telefon pa ne znamo kome ovo treba prijaviti i ko treba odreagovati?

4
JACEMKAZEM [pre 124 dana i 16 časova] Odgovori
Vala dosadni ste vec sa tim psima. Ponesite sa sobom hrane kad vodite svog ljubimca pa ih nahranite pa ce onda biti mirniji i sretniji. Ali ne, svi koji seckate tj. vecina vas, svoje ljubimce ne setite se toga, da su ti psi na ulici i gladni i zedni i zeljni da ih neko voli. Ne, ni slucajno vama je jedino vas ljubimac bitan a ulicne terate, sutate. Ja nikad psa nisam imala, sta vise cak sam se ih i bojala tj. najbolje da budu na odstojanju ali vremenom sam ih koliko toliko upoznala, ali zato svako jutro nosim svezu vodu u posudu koju sam postavila kod jednog drveta, kad god imam ostatke od rucka nikad ne bacim nego odnesem da se bar jedan izbaceni, ne zeljeni nevoljeni pas najede. Nekada kad mogu kupim granule i to ostavljam da se nadje da bar malo utoli svoju glad. A nisam videla jos ni jednog koji secka svog ljubimca da cini isto, tako da je bolje da se pokrijete usima i cutite.
Bokser [pre 124 dana i 13 časova] Odgovori
Dosadni ste već više. Šta još novo ima da se kaže na tu temu? Sve je već rečeno, menjajte temu.
Pop [pre 120 dana i 16 časova] Odgovori
Dzukele će me dokusuriti.
Asd [pre 119 dana i 15 časova] Odgovori
Au, brate mili, svaka druga pistaljka je ova tema. Obratite se stancerima koji ih prave i izbacuju na ulicu. Kerovi su ljudi, a ove napacene duse su psi. Pise lepoj prvom komentaru. Saku granula i nahrani. Nije tesko biti fin.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.