• Pregleda: 3201

Problemi sa košarkaškim terenom u Dudovoj šumi

Da li bi se mogao košarkaški teren u Dudovoj šumi urediti?

Naime, jedna strana zbog preraslih grana je neupotrebljiva, dok je teren u večernjim časovima potpuno neupotrebljiv.

Strana do staze za trčanje, ima problema sa granama. Razne stvari sa grana padaju na teren, i pitanje je vremena kad će se neko okliznuti i povrediti. Svaki put sa malo većim lukom biva blokiran isto od tih grana. Svetlost reflektora isto biva blokirana od grana.

Stanje na drugoj strani je mnogo bolje, ali u večernjim časovima, lopta se uopšte ne vidi zbog nedostatka svetlosti s druge strane terena.

Naš predlog je da se izgradi još jedan reflektor preko puta drugog i da se grane skrate. Shvatamo da je ovo problem nižeg prioriteta, ali se nadamo da će se do sljedećeg leta rešiti.

Unapred zahvalni,

Košarkaši iz Dudove

PIŠTALJKA SE REŠAVA!

Pištaljka #8732 je u fazi rešavanja, uz sledeći komentar...

Poštovani,

Postavljanje još jednog reflektora na košarkaški teren u Mesnoj zajednici Dudova šuma je u proceduri i biće postavljen tokom novembra 2019. godine.

S poštovanjem,

Mesna zajednica Dudova šuma

2
Subotica [pre 165 dana i 19 časova] Odgovori
Dudovu bi trebalo, generalno, bolje osvetliti jer čim padne prvi mrak izgleda sablasno.
Basketas [pre 164 dana i 23 časa] Odgovori
Molim Vas imajte razumevanja za omladinu ovog grada, taj jedan reflektor bi ucinio svu decu srecnijom. Mozda se medju klincima krije novi Nikola Jokic, nikad se ne zna. Dajte im sansu da uzivaju u onom sto vole. A i svakako taj deo terena (pod krosnjama) i deo staze je bas mracan. Taj reflektor bi dodatno osvetlio sumu i ucinio je bezbednijom i lepsim mestom za setnje i boravak u vecernjim satima.
Bolje sport nego droga !
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.