• Pregleda: 2436

Problematična biciklistička staza

U centru Subotice kod Nove opštine sa strane zatvora ovako izgleda biciklistička staza. Kako su radnici kopali kasne jeseni ovako su ostavili zemlju na stazi. Sad je suvo ali kad padne kiša stvori se blato koje je vrlo opasno, klizavo. Staza se nalazi vrlo blizu putu gde prolaze automobili. Gde se treba obratiti da se to počisti? Inače u našem gradu kad se nešto kopa uvek ostane haos.

6
Stevo [pre 26 dana i 13 časova] Odgovori
Ceo grad je u haosu od početka do kraja, napravili 200 m prema hajdukovu a do Kelebije od centra polomis vrat dok prodjes.Negi kada ce biti karte se predstsve u pozorištu??
Svetlana [pre 24 dana i 59 minuta] Odgovori
Ova staza već duže vreme ovako izgleda. Izgleda da nisu svesni na koliko je opasnom mestu. Malo nesigurniji biciklista prilikom mimoilaženja ili posle kiše, može da završi pod točkovima automobila. POD HITNO sanirati!!!!!! Možete za privremeno, sa nekoliko robijaša,( makar do sanacije) očistiti, malo izravnati. Sve se može , kad se hoće.
Filozof [pre 23 dana i 12 časova] Odgovori
Ako ti se ne svidja, nemoj tuda prolaziti ili cak metlu u ruke
traktor [pre 19 dana i 12 časova]
Slažem se, najlakše je kukati na subotica.com
traktor [pre 19 dana i 12 časova] Odgovori
Joj jadan, evo plačem! Koliko ljudi patetišu u poslednje vreme zbog gluposti, nije normalno...
mck [pre 8 dana i 6 časova] Odgovori
ovo vise nije vreme Austro-ugarske i vreme je da prekinete da vozite bicikle, oslobodite vozace stresa
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.