• Pregleda: 2508

Problematična biciklistička staza

U centru Subotice kod Nove opštine sa strane zatvora ovako izgleda biciklistička staza. Kako su radnici kopali kasne jeseni ovako su ostavili zemlju na stazi. Sad je suvo ali kad padne kiša stvori se blato koje je vrlo opasno, klizavo. Staza se nalazi vrlo blizu putu gde prolaze automobili. Gde se treba obratiti da se to počisti? Inače u našem gradu kad se nešto kopa uvek ostane haos.

6
Stevo [pre 88 dana i 4 časa] Odgovori
Ceo grad je u haosu od početka do kraja, napravili 200 m prema hajdukovu a do Kelebije od centra polomis vrat dok prodjes.Negi kada ce biti karte se predstsve u pozorištu??
Svetlana [pre 85 dana i 16 časova] Odgovori
Ova staza već duže vreme ovako izgleda. Izgleda da nisu svesni na koliko je opasnom mestu. Malo nesigurniji biciklista prilikom mimoilaženja ili posle kiše, može da završi pod točkovima automobila. POD HITNO sanirati!!!!!! Možete za privremeno, sa nekoliko robijaša,( makar do sanacije) očistiti, malo izravnati. Sve se može , kad se hoće.
Filozof [pre 85 dana i 3 časa] Odgovori
Ako ti se ne svidja, nemoj tuda prolaziti ili cak metlu u ruke
traktor [pre 81 dan i 3 časa]
Slažem se, najlakše je kukati na subotica.com
traktor [pre 81 dan i 3 časa] Odgovori
Joj jadan, evo plačem! Koliko ljudi patetišu u poslednje vreme zbog gluposti, nije normalno...
mck [pre 69 dana i 21 čas] Odgovori
ovo vise nije vreme Austro-ugarske i vreme je da prekinete da vozite bicikle, oslobodite vozace stresa
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.