Komentara: 0
Pregleda: 652

Problem sa konstantno prepunjenim kontejnerom u Teslinoj ulici

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Javna higijena (kante za smeće, kontejneri, održavanje ulica, košenje zelenih površina)
06. april 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

09.04.2021. - Pištaljka #10800 je zatvorena uz sledeći komentar:

JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica je na pomenutoj lokaciji (Teslina 68), pored postojeća dva, postavilo još jedan mali kontejner V = 1,1 m3. Takođe, na ovoj lokaciji ćemo tokom vikenda (od petka do ponedeljka) postavljati i jedan veliki otvoreni kontejner V = 5 m3 koji će biti namenjen odlaganju kabastog otpada.

U prilogu se nalaze fotografije koje ilustruju urađeni posao.

Tekst pištaljke:

Molba stanara Teslina 68

Molimo Vas da rešite višegodišnji problem odlaganja krupnog i sitnog smeća.

Svakodnevno se suocavamo sa istim problemom, jer iz celog kraja (Mali Radanovac, Kertvaroš, Univer radnja iznose smeće  u velikim kolicinama (izbacuju iz gepeka automobila) i bukvalno ne može da se prođe trotoarom, a da ne kazemo da nemamo mi stanari gde odloziti svoje smeće.

Oni koji krenu prema gradu, ponesu u auto i ostave, takode oni koji krenu ka pijaci isto tako, a da ne pričamo o stanarima iz ulica Kalnička, Heroja pinkija, Maroš, Nera, Karaška, Rečna iznose  svoj krupan otpad svakodnevno.

Da naglasim da gradska čistoća skoro svakodnevno prazni iste te kontejnere.

Juče oko 6 i 30 je ispraznila, a u 15h  zatekli smo ovo stanje.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.