Komentara: 16
Pregleda: 8963

Problem sa gelegunjama

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
20. januar 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

20.01.2020. - Pištaljka #9203 je zatvorena uz sledeći komentar:

Poštovani, Grana koja se odlomila pala je sa celtisa koji se nalazi ispred stambenog objekta u Vladimira Majakovskog 28a. Nakon prijave da se grana slomila, patrola Komunalne policije je izašla na teren, sastavljena je službena beleška, obavešten je komunalni inspektor i nadležno preduzeće JKP ‘‘Čistoća i zelenilo‘‘, koje je granu i uklonilo. Trenutno je u toku izrada nove Odluke o održavanju javnih zelenih površina, te će se po njenom donošenju novoformirana Komisija za procenu stanja stabala na javnim površinama na teritoriji Grada pozabaviti procenom stanja stabala u drvoredu celtisa u ulici Vladimira Majakovskog. S poštovanjem, Sekretarijat za inspekcijsko-nadzorne poslove

Tekst pištaljke:

Poštovani,

Molim vas da iz priloženih fotografija ocenite dali sam svih ovih godina bio u pravu što se tiče gelegunja u Vladimira Majakovskog. Da li ćemo stvarno čekati da dodje do fatalnog ishoda!!!!!!!!!

Molim nadležne da reaguju. Molim komunalnu službu da objasni zašto i pored svih naloga što pošalju čistoći i zelenilu,oni ništa ne rade po tom pitanju.  Dali je grana težine 100ak kilograma normalna pojava koja treba da pada po našim dvorištima,imovini,pešačkoj stazi!!!!!!

Dali trebamo svaki put kada izlazimo iz kuće da gledamo u drvo,koje je već odavno preraslo sve granice normalnog,da će neka grana da se odlomi i ugrozi živote nas,naših bližnjih,prolaznika,komšija!!!!!!

Dali treba da strepimo da će neka grana da završi na autu koji smo teškom mukom zaradili!!!!!! Šta treba da uradimo da bi Vi uradili to što očekujemo od Vas? 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.