• Pregleda: 2014

Problem infrastrukture u MZ Peščara

Juna 2019. godine asfaltirana je ulica Narodnog fronta. Posle asfaltiranja nastao je problem u ulici Edvina Zdovca, gde se posle kiše zadržava velika količina vode ispred kuća.

I pored obraćanja MZ Peščara, komunalnom inspektoru i direkciji za infrastrukturu problem i posle 7 meseci nije rešen, jer niko od njih nema razumevanja za ovaj problem. Samo je ostalo obećanje da će se površina koja je uništena vratiti u prvobitno stanje.

2
Andrea [pre 11 dana i 13 časova] Odgovori
U celoj mz Peščara je tako. Trebamo kupiti čamce. Mi nemamo ni asfalt. Slivnici su zatrpani . Niko to do izbora neće rešiti. Brzo će izravnati ulice. To ravnanje traje 2 nedelje. I to je to. A posle izbora ništa.
Ljubica [pre 10 dana i 15 časova] Odgovori
U mesnoj zajednici Pescara, pojedinci se ponasaju kao da je njihovo vlasnistvo, cim nesto ,,urade" slikaju se, a sto drugima nacine stetu nije bitno, jer za njih ne postoje pojedinci, i zna se zasto i kome se izlazi u susret.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.