• Pregleda: 2904

"Prijatnost" zaposlenih u ambulanti na Zorci

Naime, moj tata, koji je stvarno retko bolestan, šta više, on nema vremena da bude bolestan, jer posao kojim se bavi ne dozvoljava toliki " luksuz".U pitanju je neka obična gripa, koja je verovatno zahvatila pola Subotice.. Posle dužeg nagovaranja sa mamine strane, on je odlučio da ode u ambulantu na Zorci ( ambulanta kod Bunkera ), jer nije mogao usta da zatvori od kašljanja i kijanja. Otišao je na šalter, kao svaka normalna osoba. Da bi on iza šaltera zatekao dve medicinske sestre i doktora, čija smena još uvek nije počela, kako vode RASPRAVU o nečemu. Naravno, moj tata se obratio i upitao tihim glasom da li IMA MESTA u smeni da ga doktor pregleda. Pošto je moj tata, kao što sam već i rekla, prehlađen i jedva priča, nije imao glasa kada se obratio medicinskoj sestri, žena ga baš nije redovno čula i umesto da je malo bolje naćulila uši ili da je prišla bliže onom staklu i pitala opet šta nije u redu, ona je samo hladnokrvno prokomentarisala doktoru i drugoj medicinskoj sestri kako ništa ne čuje čoveka iza šaltera ( mog tatu ). Na to se ubacio i doktor sa rečima kako ga ništa ne čuje, pa naravno da ga neće čuti kada je prehlađen tako da jedva može da progovori! Sem toga, doktor je rekao mom tati kako NEMA MESTA više u njegovoj smeni i da ne može da ga pregleda, jer nema zakazan termin.. Nema mesta u njegovoj smeni, a još nije ni počeo da radi. Koja je to logika? I po tome sudeći jedan doktor pregleda JEDNOG pacijenta i do sat vremena ili ? Sem toga što su bili UŽASNO NEPRIJATNI, još su i prekorili mog tatu kako im je PREKINUO RASPRAVU..Po ovome sudeći, ljudi koji žive na Zorci, a kojim slučajem se razbole, treba da umru ili dobiju neku težu upalu, da se još više razbole, jer medicinske sestre i doktor vode ozbiljnu raspravu iza šaltera i jer pacijenti nemaju zakazan termin??!! Imam 19 godina i u životu nisam ni pomislila da ću se naći ovde i pisati Pištaljku! Dokle će se ovo više nastavljati? Do kada će oni koji treba da nam pomognu, jer su tako učeni i jer su to izabrali, da nas omalovažavaju i da nam NE pomažu, da se ponašaju odvratno i drsko prema nama? Do kada? Ovo je moje pitanje.
2
maslacak [pre 1510 dana i 34 minuta] Odgovori
ima ovakvog ponasanja i lekara i sestara i u drugim ambulantama i u dispanzeru jer niko nece da radi a koga briga za bolesnike
suncokret [pre 1507 dana i 17 časova] Odgovori
varalica misli da svi varaju,lazov da svi lazu,los da su svi losi,dobar da su svi dobri.Svako krece od sebe!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.