Komentara: 34
Pregleda: 6274

Previše komšijskih kerova

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
21. oktobar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

21.10.2011. - Pištaljka #468 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odlukom o uslovima za držanje i zaštitu domaćih i egzotičnih životinja na teritoriji Grada Subotice definisan je broj pasa koji se može držati. Kompletan tekst Odluke, objavljen je u "Službenom listu Grada Subotice", br. 33, koji možete pronaći na sledećem linku: http://www.subotica.rs/pdf/sluzbeni_list/2011/sl_2011_33_sr.pdf U objektima višeporodičnog stanovanja bez dvorišta, u jednom stanu, može se držati jedan pas i jedna mačka i njihov podmladak najduže do 2 meseca starosti. Izuzetno, u objektima višeporodičnog stanovanja bez dvorišta, može se u jednom stanu, uz pismenu saglasnost većine stanara ili skupštine zgrade, držati najviše 2 psa i 2 mačke i njihov podmladak najduže do 2 meseca starosti. U objektima višeporodičnog stanovanja bez dvorišta nije dozvoljeno držanje pasa i mačaka na balkonu, terasi ili lođi, na tavanu, u podrumu, šupi, vrtnoj bašti ili drugoj zajedničkoj prostoriji, kao i uvođenje pasa i mačaka u liftove. U objektima porodičnog stanovanja sa dvorištem, mogu da se drže najviše 2 psa i 2 mačke i njihov podmladak najduže do 4 meseca starosti. U objektima porodičnog stanovanja sa dvorištem, psi moraju da se drže u ograđenom prostoru u odgovarajućoj kućici ili na način koji će sprečiti nekontrolisani izlazak iz dvorišta na javne površine i u susedno dvorište. Ograđeni prostor odnosno kućica za držanje psa mora da bude udaljen od stambenog objekta u susednom dvorištu najmanje pet metara. Poslove inspekcijskog nadzora nad sprovođenjem ove odluke obavlja sekretarijat Gradske uprave nadležan za inspekcijsko-nadzorne poslove putem komunalnog inspektora. Ukoliko smatrate da je neka od odredbi ove Odluke prekršena, molimo Vas da se obratite Sekretarijatu za inspekcijsko-nadzorne poslove, na broj telefona 626-910. S poštovanjem, Kabinet gradonačelnika

Tekst pištaljke:

Na Palicu ulica Jozefa Atile i njene sporedne ulice Bratstva jedinstva, i druga po redu Lopudska su ulice u kojima se nalaze kerovi o kojima se ne vodi dovoljno brige. Laju danju i nocu bez prestanka. Ljudi nemaju dovoljno para da bi sebi izfinansirali odgovarajucu izolaciju da bi mogli redovno da spavaju... Nepodnosljivo je u prekomernim merama. Nema sta nismo pokusali da bi ucutkali te kerove... Od normalnog razgovora do bacanje hrane u njihovo dvoriste... Nista apsolutno nije pomoglo... Moja sestra i otac rade cesto nocne smene i kada se ujutro vrate sa posla ne mogu da spavaju zbog neprestanog ometanja mira i tisine... Molim Vas da ucinite nesto, tacnije preklinjem Vas jer nas izludjuje nenormalno ovakvo ponasanje... Na pocetku Lopudske porodica sa vecim brojem pekinezera i u Bratstva jedinstva takodje na pocetku porodica sa 2 ili 3 ogromna kera koji kad pocnu da laju prolaznici se ne usudjuju sa njihove strane pojaviti... toliko je opasno ... Preklinjem Vas da ih upozorite na ometanje mira na koje sve imamo pravo... Molim Vas..
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.