Komentara: 5
Pregleda: 3488

Prevelika buka noću kod pekare na Prozivci

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Buka i zagađenje (voda, vazduh, otpad, divlja deponija)
13. avgust 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

02.09.2020. - Pištaljka #9938 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za inspekcijsko-nadzorne poslove:

u vezi pitanja građana upućenog sajtu subotica.com obaveštavam Vas da je inspekcija za zaštitu životne sredine izvršila uviđaj u pekari PROLEĆE 2 na adresi Prvomajska 95., Subotica.

Prilikom uviđaja utvrđeno je da je radno vreme pekare od 5 30 do 22 časa. Na osnovu izjave vlasnika pre otvaranja pekare gotova roba se donosi i istovara u periodu od 4 30 do 5 30 časova.

Vlasnik je opomenut da se istovar vrši uz manje buke, i da se obrati pažnja na radnu disciplinu radnika. Ukoliko bude daljih pritužbi na buku poreklom od radnih aktivnosti pekare preduzeće se zakonom predviđene mere.

Tekst pištaljke:

Sličan problem je nedavno rešen kod Mlečne pijace zahvaljujući vama, ali postoji nažalost i na Prozivci, kod pekare na uglu Prvomajske i Blaška Rajića.

Naime u 3-4 ujutro je nenormalna buka, koja uznemirava čak mnogo više ljudi u radijusu pekare. Prevelika buka, lupanje metalnim oruđem, deranje, istvaranje iz automobila itd..

Ponekad imam osećaj da nije samo u tom vremenskom rasponu, već zna biti i ranije..

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.