• Pregleda: 8292

Predlog za obilazni put iza fabrike Simens

Već neko vreme želim da napišem ovu Pištaljku, ali kao što većina zna koji rade u zoni, rutina nam se vrti oko kuća --> posao --> posao --> kuća.

Želeo bih pitati vlast da li se planira asfaltiranje ulice koja se nalazi iza fabrike Simens? Asfaltiranjem ove kratke deonice (oko 400 metara dužine) bi se značajno smanjio saobraćaj na izlazu iz industrijske zone i somborskog puta. Ukoliko nije moguće asfaltiranje, da li je moguće barem posipanje sitnog tucanika koji bi takodje olaksao prolaz makar biciklistima kojih ima dosta koji koriste ovu uličicu da bi skratili svoj put do kuće.

Kanalizacija je postavljena u ulici, još samo fali asfaltiranje i rasveta. Većina radnika iz Aleksandrova i Prozivke bi koristilo ovu skraćenicu jer bi im predstavljalo kraći put, a takođe i ljudima koji izlaze na Somborski put bi smanjilo saobraćaj i čekanje u redu.

PIŠTALJKA SE REŠAVA!

Pištaljka #8642 je u fazi rešavanja, uz sledeći komentar...

Poštovani,

Izgradnja pomenute deonice je u planu, i proces ishodovanja građevinske dozvole je započet ali je sam proces usporen zbog rešavanja imovinsko - pravnih odnosa između Grada Subotice i vlasnika parcela. Konačnim rešavanjem vlasničkih odnosa na predmetnim parcelama budućeg kolovoza stiču se uslovi za nesmetanu izradu projektno – tehničke dokumentacije, kao i ishodovanje odgovarajućih dozvola, a nakon toga i samu izgradnju.

S poštovanjem,

Sekretarijat za investicije i razvoj

12
NASMEJANI [pre 66 dana i 13 časova] Odgovori
Kada bi bilo ko iz vlasti,gradske,pokrajinske ili republicke,zaista iskreno mislio na nase gradjane ovakve i slicne stvari bi se svakodnevno resavale i bez toga da im neko on nas skrece paznju....ali posto su im usta puna brige o gradjanima a stvarno brinu samo kako nesto drugo svoje da napune cisto sumnjam da ce se latiti resavanja ovog i slicnih svakodnevnih problema svih nas obicnih gradjana....
Fudbaler [pre 66 dana i 12 časova] Odgovori
Bravo za predlog, možda da date predlog nadležnima u firmi da pokušaju ovaj problem rešiti sa gradskom upravom ...
Miki [pre 66 dana i 12 časova] Odgovori
Svaka čast za predlog. Celom gradu bi taj put puno značio!
jozo bubnjar [pre 66 dana i 9 časova] Odgovori
Rwalno i logicno napisano.
Samo strucnjaci jos nisu zavrsili studiju izvodljivosti postavljanja dopunskog semafora za uslovno skretanje iz ul.Beogradski put u ul.N.Dimic preko OMV pumpe. Seti se koliko im je decenija trebalo za onaj za uslovno u B.Radic.
Cek da se doktorske disertacije iznesu blabanu kao najstrucnijem.
Damjan [pre 66 dana i 8 časova] Odgovori
Nadam se da neko od nadležnih ovo čita. Podrška za ovaj predlog.
Bojan [pre 66 dana i 10 minuta] Odgovori
Bravo. To bi bilo i vise nego korisno. Treba se aktivirati oko ovog predloga ali stvarno. Radim u zoni i smatram da bi grad trebao da razvija ovaj kraj fali i dobra biciklisticka staza do centra.
L21 [pre 65 dana i 21 čas] Odgovori
Pod obavezno.
Ja sam [pre 65 dana i 16 časova] Odgovori
Ovo treba radnici da traze od rukovodstva, a rukovodioci od grada. Ovako preko pistaljke ce ova solidna ideja bas "daleko" dogurati
Damjan [pre 65 dana i 15 časova] Odgovori
Svaka čast! Treba i peticiju pokrenuti. Podrška u svakom slučaju za ovaj predlog!
Milos [pre 65 dana i 11 časova] Odgovori
svaka čast, ovo je potrebno
Marko [pre 65 dana i 6 časova] Odgovori
Slazem se da bi ovo umnogome olaksalo zivot radnicima u zoni, ali kako i samo ime kaze radi se o slobodnoj carinskoj zoni u kojoj nije predvidjeno odvijanje javnog saobracaja (osim za zaposlene i korisnike zone) tako da ova inicijativa nece biti skoro realizovana. Posto bi se u tom slucaju otvorila mogucnost da svi koji zele da sebi prekrate put izmedju Somborskog puta i juznog dela grada, koriste ovu saobracajnicu.
Katarina [pre 64 dana i 21 čas] Odgovori
Ovo bi olakšalo život i stanovnicima ulica kroz koje divljaju autima odlazeći i dolazeći s posla
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.