Komentara: 12
Pregleda: 8972

Predlog za obilazni put iza fabrike Simens

Građevinarstvo i putna infrastruktura (Izgradnja, renoviranje, ...)
10. avgust 2019.

Već neko vreme želim da napišem ovu Pištaljku, ali kao što većina zna koji rade u zoni, rutina nam se vrti oko kuća --> posao --> posao --> kuća.

Želeo bih pitati vlast da li se planira asfaltiranje ulice koja se nalazi iza fabrike Simens? Asfaltiranjem ove kratke deonice (oko 400 metara dužine) bi se značajno smanjio saobraćaj na izlazu iz industrijske zone i somborskog puta. Ukoliko nije moguće asfaltiranje, da li je moguće barem posipanje sitnog tucanika koji bi takodje olaksao prolaz makar biciklistima kojih ima dosta koji koriste ovu uličicu da bi skratili svoj put do kuće.

Kanalizacija je postavljena u ulici, još samo fali asfaltiranje i rasveta. Većina radnika iz Aleksandrova i Prozivke bi koristilo ovu skraćenicu jer bi im predstavljalo kraći put, a takođe i ljudima koji izlaze na Somborski put bi smanjilo saobraćaj i čekanje u redu.

PIŠTALJKA SE REŠAVA!

Pištaljka #8642 je u procesu rešavanja, uz sledeći komentar...

Poštovani, Izgradnja pomenute deonice je u planu, i proces ishodovanja građevinske dozvole je započet ali je sam proces usporen zbog rešavanja imovinsko - pravnih odnosa između Grada Subotice i vlasnika parcela. Konačnim rešavanjem vlasničkih odnosa na predmetnim parcelama budućeg kolovoza stiču se uslovi za nesmetanu izradu projektno – tehničke dokumentacije, kao i ishodovanje odgovarajućih dozvola, a nakon toga i samu izgradnju. S poštovanjem, Sekretarijat za investicije i razvoj
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.