Komentara: 5
Pregleda: 2113

Pozivamo nadležne da stanu na put zagađivaču dimom na Makovoj sedmici

Komunalno - (otpad, zagađenje, ekologija) / Informacije o građevinskom zemljištu, izgradnji, legalizaciji
11. avgust 2019.

Po deseti, dvadeseti ili pedeseti put pozivamo sve nadležne institucije da stanu na put zagađivačima sa svakodnevnim spaljivanjem organskog otpada u satnici od oko 19:30 do oko 3:00 ujutro. Svi na Makovoj Sedmici znamo ko je centralni zagađivač koji to svakodnevno tokom cele godine radi u okviru Osiječke, Beogradske ulice i Majšanskog puta. Šta da učinimo mi obični građani jer smo izloženi zagađenju, pretnjama, pozivima na fizički obračun samo zato što molimo da zagađivač prestane da nas truje? Kome da se obratimo? Od koga da dobijemo zaštitu?

Ko može da stane na kraj zagađivačkim bezobzirnim nasilnicima koji se javno hvale da im niko ne može ništa i da će se fizički obračunati sa komšijama koji se žale na njih? Zar svi iz Osiječke ulice treba da se selimo iz svojih domova jer je Makova sedmica crna rupa komunog i aero zagađivanja? Svaki put kad se neko od komšija obrati Pištaljci smo mirni nekih nedelju dana a odmah posle toga sve se nastavi po starom i još intenzivnije, bezobraznije i besprimerenije. Tako je i ovaj put. Pozivamo nadležne - spasite nas od pretnji, zagađenja, nasilja i neuviđajnosti.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.