Komentara: 17
Pregleda: 5972

Povreda dva dečaka na brdu na Prozivci

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
20. maj 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

20.05.2020. - Pištaljka #9635 je zatvorena uz sledeći komentar:

Poštovani, JКP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica je uklonilo pokošenu travu i uredilo prostor oko kućice na brdu u okviru igrališta na Prozivci. Fotografije u prilogu ilustruju urađeni posao. S poštovanjem, JКP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica

Tekst pištaljke:

Juče u popodnevnim satima na brdu na Prozivci su se isekla dva dečaka.

Krivim javno komunalno što prvo trava nije pokupljena sa brda, a u noćnim satima se skupljaju ljudi koji se alkoholišu u kućici na brdu i kada popiju alkohol bacaju se flaše od vodke i drugih pića.

Deca su se juče uobičajeno igrala kada je jedan dečak ozbiljno rasekao nogu odvezen na hitan prijem, posekotina mu je sašivena... nakon pola sata je dovezeno i drugo dete koje je takođe isto na brdu kod kućice isekao nogu - takođe je moralo da se radi šivenje

Molim nadležne, policiju da obrati pažnju ko se noću tamo kreće i razbija flaše i ostalo. Takođe i Čistoću molim da se ukloni trava odatle jer će se još dece povrediti. 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.