Komentara: 2
Pregleda: 528

Potrebno dugoročno rešenje za higijenu na uglu Čarnojevićeve i Šumske ulice

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Javna higijena (kante za smeće, kontejneri, održavanje ulica, košenje zelenih površina)
21. septembar 2020.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Ugao Čarnojevićeve i Šumske. Konstantan problem sa odlaganjem smeća. Prepuni kontejneri, otvoreni, smeće na sve strane. Golubova kao u Veneciji. Danas (21.09.) nije odnešeno smeće, samo kontejner za kabasti otpad. Prepuni kontejneri i smeće na sve strane po ulici, do zgrada.

Napravite neku ogradu makar od plastike sa tri strane pa da vetar ne raznosi smeće, a i smrad. Ukopani kontejneri su za vas verovatno nepotrebna investicija i glupost nažalost. Ne morate ništa da izmišljate, samo iskopirajte. Ima gradova po Srbiji sa ograđenim kontejnerima, šta su to oni napredniji od nas??? Rešite problem odlaganja smeća na ovoj lokaciji ili zakazujemo kod Gradonačelnika u sredu.

Korov u parku sa druge strane metar skoro. Užaš. 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.