• Pregleda: 2530

Pošta na Bajskom putu

Mesna zajednica "Novo Selo" se prostire na teritoriji koja zahvata Preradovićevu ulicu (neparna strana), Karađorđev put (neparna strana) do pruge Sombor Subotica, zatim prugom do ulice Frane Supila (neparna strana), pored bivšeg bazena "AS Trade" Bajskog groblja i Somborskog puta, od Kalvarije do ulice Preradovićeva.

Složićete se velika teritorija, sa oko 10 000 stanovnika.

Ipak, nema nijednu poštu. Kraće vreme, postojala je pošta u objektu samoposluge "Univereksporta" na Bajskom putu i građani su bili više nego zadovoljni. Ipak, 23. novembra pošta je zatvorena "do daljnjeg".

Pitanje pošte je nasušna potreba građana, radi uplata dažbina i podizanja novca. Najbliže pošte su na Karađorđevom putu te kod MZ "Mali Bajmok", što je zbilja daleko, pogotovo zimi, starijima i bolesnima.

Molim da predstavci pošte razmisle o ovome i vrate taj jedan šalter.

5
Milan024 [pre 141 dan i 13 časova] Odgovori
Nema tamo ko da misli !!!!
Sve se radi po direktivi, odozgo!!!
Fox [pre 141 dan i 4 časa] Odgovori
Posta? Malo sutra. Nema ko da radi, nove ne primaju, ko moze odlazi. Shvatite da je firma propala. Firma koja postoji za velike fotelje u BG! A njih tamo briga za vas i vasu postu.
Dragan [pre 141 dan i 3 časa] Odgovori
Placajte racune telefonom bez nervoze,cekanja i i provizije.
žužana [pre 133 dana i 15 časova]
Poštovani Dragane, Vi ste u pravu. Ipak, kako podići gotovinu ili još bitnije da li baš svako ko koristi usluge pošte ima smart fon ?
Malo treba misliti i na druge.
Ptt [pre 138 dana i 3 časa] Odgovori
Kako stvari stoje,dobro je da uopste ima posta u Subotici.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.