Komentara: 2
Pregleda: 3046

Posle svake kiše imamo "Kireško jezero"

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
05. avgust 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

12.08.2020. - Pištaljka #9898 je zatvorena uz sledeći komentar:

Sekretarijat za investicije i razvoj Gradska uprava Subotica finansijski planformira prema dostavljenim prioritetima mesnih zajednica. U prioritetima MZ Željezničko naselje za 2020. godinu se ne nalazi izrada projektno - tehničke dokumentacije za izgradnju kolovoza u predmetnom delu ulice. Upućujemo Vas na istu kako bi se u cilju rešavanja problema pomenuti radovi uvrstili u Plan prioriteta nadležne mesne zajednice.

Tekst pištaljke:

U Kireškoj ulici (paralelno sa Banijskom) prilikom svake kiše javlja se "Kireško jezero" koje ne dozvoljava ljudima slobodno kretanje, iako ima više od 10 stambenih objekata, što zgrada što kuća koje su naseljene. Kada nije kiša put je u blatu i jako je teško kretati se istim. 

Da li možemo očekivati da se ovaj problem reši u neko razumnom roku?

Povezana pištaljka
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.