• Pregleda: 3076

Popravka puta u 51. dizivije - bara na putu i oštećen asfalt

Poštovani,

Molim sanaciju puta ispred kuća 12, 14, 16 ili koliko je potrebno da se popravi oštećena trasa puta. Put je posle asfaltiranja imao vidno nižu tačku gde se i voda sakupljala već kod prve kiše. Tamo je i za vreme peščanog puta isto bilo niže i bara. Izvođači radova su vidno niže asfaltirali put i naravno opet je bara bila tu. Sada je asfalt ulegnut i odvaljen je deo puta, a bara je stalna kod bilo koje količine padavina. Asfalt je ispucan i polako se lomi prema sredini puta. Rupa je takva da felna može da se polomi, ulubi ili da se neko slupa ako uleti u nju. Molim da se popravi put i digne nivo asfalta u ravan sa ostalim delom puta, a ne da se zakrpi jer onda problem nije rešen.

Hvala Vam.

7
Narjibu [pre 319 dana i 20 časova] Odgovori
Oov realno jeste problem jer se od vode ne vidi rupa, pa može biti problem za auto
Mali tigar [pre 319 dana i 2 časa] Odgovori
Imao sam nazalost susret sa ovom rupom gde mi je tocak naravno stradao i doslo je do okrivljena ogibljenja na kolima kako od vode nisam video gde je tako mi i kamion isao u susret gde sam ja izvukao deblji kraj nije sala uopste a ista stvar je i na pocetku jovana mikica sa ukrstanjem ulice milutina uskokovica taj prava iako su ga nasuli opet su rupe citav deo cordaskog puta ima te probleme
C [pre 318 dana i 23 časa]
Tuži grad za odštetu.
Vladimir [pre 319 dana i 2 minuta] Odgovori
Potpuno se slazem sa komentarom rupa je katastrofalna a sleperi koji tu prolaze iako I’m je zabranjeno samo jos pogorsavaju situaciju
Duško [pre 317 dana i 23 časa] Odgovori
Zašto niste dozvolili da se iskopaju upojni kanali na tom delu ulice???
Snoopy [pre 291 dan i 1 čas] Odgovori
Kanal pored puta nije rešenje jer je tamo bila bara kada je bio peščani put pa su putari napravili udubljenje na putu a iskreno kanal nam ne treba. Opasni su i ružni i spadaju u loše rešenje. Samo treba da je ravan put i voda se razilazi kao na ostatku ulice. A ovo na slici je napredak za dan i po Vojputa. Stavili su znak. Bravo za Vojput. Pitao sam ih hoćete ispraviti grešku ili ? Kaže iznivelisaće. Da vidimo i to čudo. Da naprave dobar put. Ima nenormalno puno rupa u gradu pa je njihov rad vidljiv. Raj za lomljenje felni.
Kondor [pre 291 dan i 1 čas] Odgovori
A što se tice kopanja. Glupa ideja. Svi kablovi su tamo, struja, gas i optika su tamo. Pa da se kopa je loša ideja. Samo maskiranje problema.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.