Komentara: 12
Pregleda: 3851

Popis u Subotici - MZ GAT

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
04. oktobar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

04.10.2011. - Pištaljka #394 je zatvorena uz sledeći komentar:

Pošto u pištaljci nisu navedeni tačni podaci (ko je osoba ko je popisana, ko je dao podatke, ko je popisivač i slično) najbolje bi bilo da se osoba koja je postavila pištaljku obrati Popisnoj komisiji. Građani sve informacije i primedbe u vezi popisa mogu prijaviti Komisiji putem telefona 626-758, a mogu doći i lično u prostorije Popisne komisije, na 2. spratu Gradske kuće, soba 238/3.

Tekst pištaljke:

Ja sam danas popisan a da nisam ni sreo ni cuo popisivaca :) Iskreno sam razocaran, ali me u opste ne cudi. Ne razumem kako moze neko drugi umesto mene da daje neke informacije, za koje sam sasvim siguran da ta osoba ne moze za mene da precizira...pocev od samog JMBG, to radnog odnosa, porodice i sl....popisivac je navodno samo odgovarao da nema veze. Zar tamo ne treba neki moj potpis ili overa da sam izjavu dao bas ja ili da sam na neki nacin ucestvovao u tom intervjuu? Ili makar da sam nekog ovlastio? A sa druge strane mozete da me kaznite vecom svotom ako lazem? Ma hajde ljudi, ko je tu lud?
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.