• Pregleda: 5768

Pohvala ekipi Hitne pomoći

S obzirom da se sve češće susrećem sa kritikama na račun rada javnih ustanova i sa većinom i sama imam loša iskustva,imala sam potrebu da ovog puta javno pohvalim jednu od ekipa Hitne pomoći. Pre koji dan sam prvi put zavisila od Hitne pomoći i njihovog izlaska radi prevoza slabo pokretne osobe na hitne preglede u bolnicu. Iako su me u lokalnoj ambulanti uveravali da su male šanse da će ekipa izaći i uraditi svoj posao, nisam imala drugi izbor nego da čekam i nadam se... Prvo su me iznenadili svojom brzinom dolaska, potom svojom ljubaznošću i brigom da svoj posao odrade do kraja kako treba. Tamo gde retko ko uđe sa autom jer se plaši da ne ostane zaglavljen oni su ušli bez razmišljanja. Hvala im što se trude i hvala što su me uverili da u našoj zemlji još ima normalnih ljudi koji se trude da rade svoj posao sa profesionalnošću bez obzira na sve probleme koji im usput iskrsnu i na male plate. Ne znam jesu li sve ekipe takve, ali ova ekipa zaslužuje sve pohvale.... :)

4
Disu [pre 343 dana i 2 časa] Odgovori
Pridruzujem se pohvalama!!! Pre nekoliko meseci isto divna, topla, ljudska iskustva sa prevozom nepikretne i veoma bolesne majke ! Meni su u roku od 45 minuta od prvog poziva i pitanja kako prevesti bolesnika bili pred zgradom! Od srca hvala, puno znaci u teskim i bolnim trenucima!!!
saša [pre 341 dan i 8 časova] Odgovori
Ovakvih primera u zdravstvu ima bezbroj. Međutim, o njima se ne piše jer to nije vest koja prodaje novine ili izaziva komentare. Pisanje o negativnim pojavama je postao manir naših novinara jer to verovatno od njih traže urednici, pošto znaju da je masa žedna tuđe krvi i da će takve vesti svi prihvatiti bez kritičkog promišljanja , ali sa velikom spremnošću da pljuju po svemu i svačemu i zasluženo i nezasluženo.
robert [pre 340 dana i 19 časova] Odgovori
Svaka cast.lepo je ovakvo nesto cuti
ON. [pre 251 dan i 21 čas] Odgovori
Ja postujem tu ustanovu,humana je maksimalno,ali imaju jedan problem intervencija puno zavisi od onog sto prima pozive on je taj koji odredjuje tezinu poziva pa ako je jos tvrdoglav i neće da cuje tu nastaje problem neki dan supruga zove u četiri ujutro zbog taste koja se gusi punpica ne pomaze i oni nedodju ja popodne posle tri zovem s istom problematikom tamo sad sedi drugi dezurni i oni izadju na teren sto znaci da treba razumno i racionalno procenit tezinu poziva a ne biti pametan i bolje znat situaciju od onoga koji trazi pomoć
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.