Komentara: 4
Pregleda: 1789

Plaža uz jezero bez kabina za presvlačenje

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Uređenje javnih okupljališta (dečja igrališta, parkovi, klupe)
02. septembar 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

03.09.2020. - Pištaljka #10050 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Preduzeća "Park Palić":

Zahvaljujemo se što posećujete Peščanu plažu na Paliću. Naime, "Park Palić" kao upravljač turističkim prostorom Palića je tokom prošlog i ovog leta obezbedio ležaljke,  mreže za odbojkaške terene, kao i golove za mali fudbal. Posebno vodimo računa o ispravnosti tuševa na plaži, kao i reflektora koje smo tokom prošle godine postavili kako bi posetioci dugo u noć uživali na plaži. Održavamo obližnje dečje igralište i urbani mobilijar u blizini plaže, kao i same odbojkaške terene koje redovno frejzujemo.

Ove godine usled  smanjenog budžeta izazvanog vanrednim stanjem usled pandemije COVID19 nismo bili u prilici da obezbedimo kabine za presvlačenje, što ćemo svakako staviti u plan za narednu godinu.

Tekst pištaljke:

Ovog leta aktivno porodično posećujemo plažu na Paliću. Konačno više sadržaja za sve starosne uzraste. Idealno porodično mesto i mesto za dečiju igru. Super je za razne oblike sportskih aktivnosti. Jedino što mi je kao ženi zasmetalo što nema nikakav oblik kabine za presvlačenje. Jedino mesto gde se trenutno možemo presvući su toaleti ugostiteljskih objekata na plaži.

Trebalo bi da nadležne strukture obezbede nekoliko kabina kako bi ogroman broj posetilaca, prevashodno mi žene, mogli da se presvuku.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.