Komentara: 4
Pregleda: 3332

Plakati u debelim serijama - deja vu

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
12. novembar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

12.11.2011. - Pištaljka #539 je zatvorena uz sledeći komentar:

Komunalna policija je u prethodnom periodu izvršila fotografisanje lokacija na kojima su izlepljeni plakati političkih i drugih organizacija, a koje nisu predviđene za to. Komunalna inspekcija je, po prijavi građana, izdala nalog za uklanjanje plakata sa pojedinih javnih površina koje se nalaze na mestima koja nisu predviđena za plakate (Pozorište, ugao Pap Pala i Segedinskog puta, nekoliko trafo stanica). Organizacijama je dat rok od 8 dana da ukolne plakate, a ukoliko to ne učine, uklanjanje plakata će se izvršiti prinudnim putem, a na teret izvršenika. Kabinet gradonačelnika

Tekst pištaljke:

Čitala sam prethodnih dana neku pištaljku koja je imala veze sa plakatima i lepljenjem istih na Korzou. Danas prolazim i setim se i vidim novu seriju plakata izlepljenih preko onih starih i ... pitam se samo koliko će do izbora ili dok neko ne uradi nešto biti debeo sloj papira zalepljenog na ograde sa svih strana "Pozorišta" ? Da li ovako treba da izgleda centar Subotice i da li mislite da je ovo nulti zadatak (to je onaj zadatak koji se podrazumeva pre prvog) za Komunalce i ... sve te koji se bave ovim problemom? Čitala sam i rešavanje jedne druge pištaljke za ležećeg policajca, izgleda samo treba biti uporan. Evo ja sam uporna jer volim ovaj grad.
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.