Komentara: 13
Pregleda: 1660

Peščana plaža na Paliću prekrivena pikavcima, čepovima od pića, razbijenim staklom

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Javna higijena (kante za smeće, kontejneri, održavanje ulica, košenje zelenih površina)
13. septembar 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

18.09.2020. - Pištaljka #10108 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JP „Palić-Ludaš“:

Program održavanja zelenila i čistoće  na površinama javne namene koje se nalaze na zaštićenom području ne sadrži mnoge aktivnosti koje mi kao dobri domaćini obavljamo, pa smo to uradili i ovaj put (sakupljanje opušaka iz travnjaka kao i sakupljanje kuglica stiropora iz lazy bag-a koji pripadaju obližnjem ugostiteljskom objektu) što je bio predmet Pištaljke broj 10108.

Zadatak je bio specifičan ali smo pronašli rešenje. Želeli smo da damo svoj doprinos na putu da budemo prava kupališna destinacija.

Tekst pištaljke:

Travnjak peščane plaže na Paliću prekriven je pikavcima, čepovima od pica, razbijenim staklom i stiroporom iz ležaljki. Pitanje: ko je odgovoran da se travnjak vrati u prvobitno stanje?

Sramota je da ljudi koji dolaze na jezero vide ovakvu sliku i da se svaki dan na plaži neko dete poseče na staklo. 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.