• Pregleda: 1994

Pešačka staza u Servo Mihalja pored Livnice

Mesna zajednica Željezničko naselje. Pešaci hodaju ionako uskim putem jer im je staza zarasla. Porušena kuća iza Livnice postala deponija smeća za ove što ponedeljkom i petkom, kada se odnosi smeće iz okoline, skupljaju džakove i kutije pa onda ovde prebiraju šta im treba a šta  ne, višak naravno ostave tu.

6
Cveta [pre 23 dana i 12 časova] Odgovori
Joj, užas, stvarno.
Inga [pre 23 dana i 11 časova] Odgovori
Taj deo je potpuno jeziv otkad je ova vlast na celu grada, ranije su kosili travu i imali coveka koji je sakupljao smece svaki dan, sada toga nema, setite se toga kada dodju izbori.
Trovach [pre 23 dana i 8 časova] Odgovori
Kolovoz u toj ulici je takodje u katastrofalnom stanju. Saznali smo za postojanje ogromne rupe tako sto je tocak auta upao u nju. Srecom, supruga je vozila sporije, pa se "samo" cuo strasan udarac.
Milan024 [pre 23 dana i 8 časova] Odgovori
Kriv I su: Jeremic, Obradovic, Djilas I Solak !!
buljo [pre 21 dan i 9 časova] Odgovori
tamo uvek milion migrana, to je deset puta opasnije, nek se sigurnost prvo resi
Toma [pre 21 dan i 5 časova]
Pa sigurno ima migranata kad cela okolina liči na Siriju posle rata, ljudi dolaze ovde da se prisete domovine...nostalgija valjda
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.