• Pregleda: 3153

Pešačka staza u Servo Mihalja pored Livnice

Mesna zajednica Željezničko naselje. Pešaci hodaju ionako uskim putem jer im je staza zarasla. Porušena kuća iza Livnice postala deponija smeća za ove što ponedeljkom i petkom, kada se odnosi smeće iz okoline, skupljaju džakove i kutije pa onda ovde prebiraju šta im treba a šta  ne, višak naravno ostave tu.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8777 je zatvorena uz sledeći komentar...

Površina je uređena, a staza je betonirana.

6
Cveta [pre 75 dana i 3 časa] Odgovori
Joj, užas, stvarno.
Inga [pre 75 dana i 2 časa] Odgovori
Taj deo je potpuno jeziv otkad je ova vlast na celu grada, ranije su kosili travu i imali coveka koji je sakupljao smece svaki dan, sada toga nema, setite se toga kada dodju izbori.
Trovach [pre 74 dana i 23 časa] Odgovori
Kolovoz u toj ulici je takodje u katastrofalnom stanju. Saznali smo za postojanje ogromne rupe tako sto je tocak auta upao u nju. Srecom, supruga je vozila sporije, pa se "samo" cuo strasan udarac.
Milan024 [pre 74 dana i 23 časa] Odgovori
Kriv I su: Jeremic, Obradovic, Djilas I Solak !!
buljo [pre 73 dana i 1 čas] Odgovori
tamo uvek milion migrana, to je deset puta opasnije, nek se sigurnost prvo resi
Toma [pre 72 dana i 20 časova]
Pa sigurno ima migranata kad cela okolina liči na Siriju posle rata, ljudi dolaze ovde da se prisete domovine...nostalgija valjda
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.