Komentara: 12
Pregleda: 1713

Park za pse u Kertvarošu

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
28. novembar 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

01.12.2020. - Pištaljka #10358 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj:

Planom površina za slobodno kretanje pasa ("Parkovi za pse") na teritoriji Grada Subotice koji je donešen 28. februara 2019. godine predviđeno je ukupno šest lokacija od kojih su , kako ste i naveli, realizovane one u Velikom parku na Prozivci i u Parku u Dudovoj šumi. Ovi parkovi za pse su zvanično otvoreni za upotrebu 9.1.2020. godine. Navedene lokacije su realizovane kao prioritetne, s obzirom da je na istim najveća koncentracija stanovništva, pogotovu u objektima kolektivnog stanovanja. Plan je bio da se sa izgradnjom parkova za pse nastavi u 2020. godini, međutim aktuelna situacija sa pandemijom virusa COVID-19 uzrokovala je da se sve planirane investicije koje nisu prioritetne prolongiraju do daljeg. U ovom momentu nije moguće predvideti kada će se sa ovim planovima nastaviti ,s obzirom da su u ovom trenutku prioritetne aktivnosti koje doprinose zaustavljanju pandemije."

Tekst pištaljke:

Molio bih nadležne da se ispuni rečeno, a to je da će biti park za pse u Kertvarošu, znam da ima u Dudovoj šumi i Prozivci, ali je nekima to daleko. 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.