• Pregleda: 3030

Otpad uz igralište - Mali Bajmok

Dobro došli na dečije igralište u Malom Bajmok! Evo, ovako izgleda danima!!! Kao prvo, kontejner je baš tu postavljen. Kao drugo, smeća ima po velikoj površini! Kako ko ovo nazvati: nemar, ljudska glupost, nesređena država, zlo...? Ili sve to? 

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8338 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,

Postavljeni kontejner V=5 m³ nalazio se pored dečijeg igrališta u MZ „ Mali Bajmok“ u periodu od 17.06. do 18.06.2019. godine, pošto je to zadata lokacija u sklopu Prolećne akcije odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotice. Nakon povlačenja pomenutog kontejnera radnici JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica su uredili prostor na kome se nalazio.

S poštovanjem,

JKP „Čistoća i zelenilo“

6
I.S. [pre 215 dana i 7 časova] Odgovori
romi razvukli kada su birali šta bi da odnesu. Svugde oko kontejnera po gradu je tako. Ako već rove po đubretu, neka ga vrate nazad odakle su ga povadili kada uzmu šta im treba.

Treba ih kažnjavati ili ih usloviti zaustavljanjem donacija koje izdašno dobijaju.
Jeremija [pre 215 dana i 4 časa] Odgovori
Mogli ste skupiti to smeće a ne samo slikati
Ccc [pre 214 dana i 23 časa]
Evo opet neki pametnjakovic
ZLO [pre 215 dana i 4 časa] Odgovori
Strašno!
ZLO [pre 215 dana i 6 minuta] Odgovori
Jeremije, eto sad vidite gde je pa možete slobodno doći i pokupiti!
B [pre 214 dana i 13 časova] Odgovori
Prva stvar grad bi trebao da kupi nove kontejnere kojima se ne otvara poklopac pa da ne mogu da vade smece sekundarci, druga stvar trebao bi da kaznjava sve koji razbacuju smece po gradu. Nijedno ni drugo se nece desiti.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.