• Pregleda: 1043

Osvetljenje u MZ Verušić

U mesnoj zajednici Verušić (preko od Agro kombinata) nisu u stanju da naprave ulicno osvetlenje od 4 (četri )sijalice dok Šišković i Čantavirski put su osvetljeni kao manji grad cak su im i stajališta osvetljena a ovde nisu u stanju da postave jedno osvetljenje da se zna da je to stajalište za autobus jel predsednika mesne zajednice neinteresuje sto naša deca dolaze po mraku kući iz skole u 21veku a bitno je kad god su neki izbori onda se trči mole za glasove.

1
predsednik [pre 744 dana i 22 časa] Odgovori
Replika niko od nas ne trci moli za glasove pogotovo koje pisao za problem sijalicnog mesta na autoskoj stanici .Neka se obrati licno u prostorije MZ Verusic da pokusamo resiti problem osvetljenja na autoskim stajalistima.Sto se tice Cantavirskog puta gradjani su sami finansirali veci deo investicije vezano za rasvetu .S postovanjem ocekujem poziv,dolazak osobe koja se zalila moj broj mobilnog imaju uglavnom svi ako nema neka se raspita od komsija da krenemo u resavanje problema.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.