• Pregleda: 1384

Osvetlenje u Tavankutu

Dok se u centru Donjeg Tavankuta uveliko radi na obnavljanu stare i postavljanju nove rasvete, na samo 500 metara udaljenosti u 27-oj novoj ulici ljudi nemaju osvetlenje, situacija je krajnje slobodno rečeno dramatična u Gornjem Tavankutu na više lokacija dok je najugroženiji "Put Petra Zubara". U ovoj ulici/putu živi na desetine dece i starih, zaposlenih lica koji se kreću i noću sa posla i na posao, iz škole i u školu,ali svetla usprkos ČVRSTIM obećanjima nadležnih iz MZ"Tavankut"-nema.

Postavlja se logično pitanje. Ko gazduje , vedri i oblači i uopšte ko iz MZ ima prava da odlučuje gde će svetla biti a gde neće? I ko je taj ko kiti park i okolinu u nivou Las Vegasa dok sa druge strane iza paravana skriva da deca bauljaju po mraku.

3
Omer [pre 150 dana i 17 časova] Odgovori
Najiskrenije se nadamo da će se u toku radova na osvetljenju nadležni dosetiti da poprave i ovaj strujni ormarić koji je pod naponom i nalazi se u okviru dečijeg igrališta na 20 metara od mesne zajednice Tavankut..I nadamo se da neće biti ono po starom što nadležni govore kada im se obraćamo "u planu ste2...zaqr deset godinba da budemo u planu??? Ma dajte molim vas..
Goran [pre 150 dana i 17 časova] Odgovori
Vec tri godine cekam rasvetu da se stavi na 2 bandere.vise puta Sam bio u mz I podneo zahtev koji je i pismeno odobren.A rasvete I dalje nema dok se u selu stavlja Nova bitno da za to imaju.ko je nadlezan za rasvetu u selu nek obidje malo I drug ulice a ne samo da centar sela svetli a ostele ulice sta je sa njima.
Antun Merković [pre 150 dana i 14 časova] Odgovori
Neznam odakle da krenem. Uništava se nešto da bi se postavilo"NIŠTA". Delovi naselja sa frekvencijom meštana i dalje ostaju bez minumuma uslova za život a u centru se guraju nepotrebne stvari, u sred zime se raskopava selo, niko za sobom ne dovodi to burlanje u stanje prije nego što se krenilo i na kraju nema odgovora koliko je to plaćeno i u čijim džepovima je novac završio. Zašto nikad nema onih bitnih informacija o utrošku novaca
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.