• Pregleda: 2206

Oštećenja na putu - Ulica Vatroslava Jagića

Rupa levo, rupa desno, a u sredini ulegnuće! Ulica Vatroslava Jagića cela je u oštećenjima, posebno na mestu gde se spaja sa Bajskim putem, ispred marketa Univerexport, kaja je inače glavna veza stambenih zgrada Bajskog puta i marketa.

Nemoguće je izbeći rupe i ulegnuće koje "lomi" auto na pola. Za sada moj bilans za mesec dana je: dve kugle, jedan stabilizator i jedna felna oštećeni. Zamolili bi nadležne da  reaguju i poprave oštećenja. 

9
DzoSu [pre 162 dana i 22 časa] Odgovori
Reklo bi se da si vrlo pazljiv vozac s obzirom da poznajes okolnosti i da znas za sve ove rupe i da uspes da iskrivis felnu. Ja bih pre nego sto nadlezni dodju da saniraju rupe, da prvo dodje policija u pratnji psihijatra da proveri da li si ok sa zdravljem.
Trovach [pre 160 dana i 23 časa]
Verujem da je u medjuvremenu nebitno koliko paznje ce vozac obracati na ostale ucesnike u saobracaju da bi sacuvao svoj auto. Pored toga, ni ostali ucesnici bas ne postuju propise, pa se pesaci setaju kolovozom, biciklisti voze trotoarom, a vozaci motornih vozila ne znaju da je nepropisno parkirati na biciklistickoj stazi i/ili trotoaru. Ne znam ovako napamet gde je ta ulica, ali se ona bitno ne razlikuje od vecine subotickih ulica. Ja vec napamet znam gde su rupe na rutama koje cesce koristim, a to znaci da su one tamo vec predugo vremena.
žužana [pre 162 dana i 9 časova] Odgovori
Mislim da ste mogli pažljivom vožnjom izbeći rupe i sprečiti svoju štetu.

Pa kako do sada niste naučili kako se vozi po srpskim putevima?

Polako, izbegavajući sve eventualne strahote poput rupa, udarnih rupa itd. zatim odrone, bez smisla postavljene znakove.
U ovoj zemlji vožnja je uvek i uvek nova zabava: "...nova rupa na levoj strani..." .
pištaljka na mestu [pre 162 dana i 1 čas] Odgovori
kakve kugle?
Verka [pre 161 dan i 4 časa] Odgovori
"Ležeći policajac" ali u kontra smeru i uz to neobeležen! I mi smo sinoć dobro felnu nagazili a i dole se čulo nego struganje. Podržavam pištaljku, putevi su nam katastrofalni.
Homeos [pre 160 dana i 19 časova] Odgovori
Potpuno podrzavam pistaljku! Covek je u pravu. Zivim u tom delu grada i svakodnevno tom ulicom prolazim. To je sramota kako je taj deo grada zapusten. Generalno su ulice pune rupa. Malo se oko centra uredi i zakrpi, a sve sto je dalje je u ocajnom stanju. Da li je moguce da se iz lokalne kase toliko ne moze odvojiti, pa da nam ulice pristojno izgledaju ili se sve sliva tamo gde ne treba?! Bice da je ovo drugo.....
jozo bubnjar [pre 160 dana i 7 časova] Odgovori
Ako stebostetili vozilo pozovete policiju da izvrsi uvidjaj i sa tim zapisnikom podnesete odstetni zahtev prema Gradu.
Magnum [pre 159 dana i 5 časova] Odgovori
sve nabrojano je već vrv bilo dotrajalo,a za felnu si sam kriv... kugle,krajevi spona,balans štangle i slično,sve je to potrošni materijal i spada u redovno održavanje vozila... ovo je isto kao da je napisao potrošile su mi se pločice i diskovi jer stajem na crveno svetlo...
Dado Dadic [pre 155 dana i 1 čas] Odgovori
DZOSU TROVAC, Vi kao da zivite u najlepsem i naj ocuvanijem gradu, nisu stvar njegova balans stangla stabilizatori i plocice nego u kakvom je stanju grad ako mislite nekog pod...... t nemojte ni pisati, covek je u pravu u centru se sve zakrpi a okolo nedaj boze kao da smo u srednjem veku
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.