• Pregleda: 1599

Oštećena bankina na palićkom putu

Na palićkom putu, pedesetak metara od druge kasarne u smeru ka gradu, oštećena bankina je "viđena" za što skorije saniranje, kad već nije u međuvremenu, budući da je u takvom stanju još od 2017. godine.

A, da je tako, dokaz je "pištaljka" 6352, sa sve fotkama koje sam u njoj predočio. Ona je postavljena pre 2 godine, a nalazi se na ovom linku.

7
ČINJENICA [pre 158 dana i 5 časova] Odgovori
Po rečima teh. direktora "Vojputa", održavanje deonice je u nadležmosti JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, a izvesni subjekat u sada već bivšo Direkciji za izgradnju je, ne samo smatrao drugačije, nego i postupio neprimereno. Prvo je tvrdio da je to diskutabilno, da bi potom "pao u vatru" (počeo histerisati?!), navodno "jer mu pišem", i spustio slušalicu. Sumnjam da će tako reagovati po dobijanju dopisa od Saobraćajne policije, kojoj sam takođe skrenuo pažnju, a za dve godine sama nije uvidela ovu potencijalnu opasnost. Zato se nije čuditi što je "dete" (stanje u saobraćaju, ali i uopšte) kilavo, kada ima toliko "babica", Pritom nenadležnih. Ipak, da li?
ČINJENICA [pre 158 dana i 4 časa] Odgovori
Da je, u rasponu od dve godine, tačnije od prve "pištaljke" na istu temu iz septembra 2017. godine do ove potonje, na sajtu osvanula vest o tragičnom ishodu uzrokovanom oštećenom bankinom, na desetine posetilaca bi, kao i obično, izrazilo "saučešće porodici", i istovremeno potegnulo pitanje odgovornosti (ne)nadležnih. Jer, bože moj, kubik-dva zemlje je mogao (kao što može) preduprediti neželjeni događaj. A ovako,,grobna tišina. Licemerje ili pak neki drugi antrag?
Dejan [pre 157 dana i 4 časa] Odgovori
Da li ovo autor sam kometariše svoj tekst ili mi se čini??
ČINJENICA [pre 156 dana i 18 časova]
Akcenat je na oštećenoj bankini, kao potencijalnoj opasnosti, a ne na liku autora. Pa, bilo da dodatno obrazlaže "pištaljku", što i čini, ili, možda, sam komentariše prilog, kako smatraš. Ukoliko nemaš problem sa zdravorazumskim rezonovanjem (za druge se to ne bi moglo reći ili je poricanje u pitanju), koji je tvoj stav o predočenom problemu? Tri, dva,...- sad!
Dejan [pre 155 dana i 16 časova] Odgovori
Moj stav je da pistaljkama ovakvog tipa bave dokoni penzioneri koju su imali zarku zelju da u svojoj mladosti studiraju filozofiju, ali nisu uspeli jer nisu imali dobar prosek, pa sada terorisu narod sa svojim frustracijama. Jadan li je taj koji ima ovakvog namcora za komsiju, kad mu stalno nesto smeta.
ČINJENICA [pre 153 dana i 19 časova]
Pitanje drumom, palićkim, a odgovor - šumom? A, navodno ja neostvareni akademac društvenih nauka. Ako, ponavljam, nije mentalni sklop u pitanju, po svemu sudeći jeste, još jednom ostvari uvid u navode "pištaljke" i, možda, treća ispadne sreća, a ne magareća, kao prethodna dva puta.
ČINJENICA [pre 96 dana i 4 časa] Odgovori
Kao autor "pištaljke" skrećem Vam pažnju da je, najzad, koliko-toliko sanirana oštećena bankina na dva mesta u nivou Druge kasarne, na palićkom putu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.