• Pregleda: 2248

Oštećen kolovoz kod Severa

Već duže vremena značajno je oštećen kolovoz (ispale kocke, izlomljen beton, izlokano od vode) od Iva špeda do Atb Severa. Isto oštećenje otežava odvijanje saobraćaja na samom kolovozu jer se u pokušaju normalne voznje oštećenja ugrožavaju bezbednost i ometa redovan protok vozila. Naravno da se istovremeno oštećuju vozila (gume, trap) ne moze da se vozi po propisima (50 km/h) da ne bi pukla guma kao sto se meni jutros desilo ili isteresao bubrege na istom kolovozu.

Upozoravamo kako bi nadležne službe čim prije presvukli deonicu od 100 metara i manje istog kolovoza.

6
Nebojisha [pre 175 dana i 9 časova] Odgovori
Sad skoro su popravili rupe koje su zaista bile, ta kaldrma je tu oduvek , zivim tu u kraju i prolazim svaki dan vise puta tom deonicom , moze se slobodno voziti 50 na sat - osim naravno ako si od onih sto stanu i pred lezecim policajcem pa onda prelaze prvom na pola kvacila. I da, jos nikada nisam video da je nekom tamo pukla guma.
Ne kazem da je sjajno, ali sluzi. Siguran sam da ima daleko vaznijih mesta za asfaltiranje, na primer ulice koje uopste nemaju asfalt.
Trovach [pre 175 dana i 8 časova] Odgovori
Svuda u evropskim zemljama gde postoje putevi od kaldrme se oni odrzavaju, a samo kod nas ne. Bilo bi dobro da se jos tih nekoliko ulica najzad popravi kako treba i nikako da se preko kaldrme jednostavno navuce asfalt.
L21 [pre 175 dana i 8 časova] Odgovori
To je tako vec 300 godina..
Bobes [pre 175 dana i 5 časova] Odgovori
Bravo za pistaljku,stvarno mi nije jasno zasto se ta mala deonica ne asfaltira
Novi Grad [pre 174 dana i 6 časova] Odgovori
Nije samo ta ulica sa problemom u tom kraju nego i Losinjska od Pionira do podvoznjaka ivica puta je okrunjena, a ispod samog podvoznjaka rupu koju su "zakrpili" opet ima rupa u zakrpi!
Ja sam ja [pre 169 dana i 18 časova] Odgovori
Joza spavas li mirno???
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.