Komentara: 0
Pregleda: 4273

Opasnost na putu - otvoren šaht duže od 20 dana

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
27. decembar 2019.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

27.12.2019. - Pištaljka #9167 je zatvorena uz sledeći komentar:

Poštovani, Šahta u naselju Tokio je sanirana. S poštovanjem, JKP „Vodovod i kanalizacija“

Tekst pištaljke:

Poštovani,

Nisam u početku hteo da vam pišem na ovu temu, ali ovo je sada već svaku meru prevršilo. Duže od 20 dana ovaj deo puta izgleda kao na fotografijama u naselju Tokio (ulica Šenoina, Pavla Štosa). Šaht je otvoren, poklopac je upao u rupu i verovatno su potrebni dodatni radovi na prstenu, koji pretpostavljam da je oštećen, da bi se šaht vratio u ispravno stanje, ali ...

Da li je moguće da niko ne reaguje osim što su stavili ovu prepreku kao upozorenje, koja se noću ne vidi najbolje i nije dodatno uočljiva (fluoroscentna) u mraku. Pa da li neko i od pešaka koji možda nije obazriv noću treba noge da polomi, a o vozačima i da ne pričam. 

Izuzetno neozbiljan odnos, pretpostavljam Vodovod i Kanalizacija, jer tako piše, ali svejedno ko je .. evo vam fotografije pa se igrajte i nek vas boli uvo, a kad neko nastrada noću - nek ovde piše i ja ću da uputiti na drugara advokata da traži odštetu jer vi koji treba da radite ovo ne radite savesno i odgovorno, a pare zarađujete od nas, naroda i mi vas plaćamo i nama ste dužni račune da polažete.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.