• Pregleda: 1952

Opasna rupa na putu na Trgu žrtava fašizma

Kod Trga žrtava fašizma, od Lifke prema kružnom toku, velika i duboka rupa, napukao i urušen asfalt. Pazite da ne uletite!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8327 je zatvorena uz sledeći komentar...

Na pitanje građana nadležna služba je dala sledeći odgovor:

U evidenciji prijava JKP "Vodovod i kanalizacija" Subotica je postojao podatak o problemu na ovoj lokaciji. Sanacija je izvedena dana 19. juna 2019. godine.

JKP "Vodovod i kanalizacija"

4
Dejan [pre 127 dana i 7 časova] Odgovori
Slegla se kanalizacija ili vodovod spira zemlju...
MA DA [pre 127 dana i 6 časova] Odgovori
Zakon o bezbednosti saobracaja je napravljen tako da klepa po dzepu svakog ucesnika u saobracaju koji ga se ne pridrzava, pa cak i kod onih bizarnih stvari sto se kaze ,,ne ugrozavam nikog ako nisam vezao pojas'' . Medjutim zakon nigde ne propisuje odgovornost nadlezih za primera radi rupe na putevima, kojih ima milion, a koje bezbednost saobracaja ugrozavaju saobracaj vise od onih koji ne vezuju pojas, koriste slusalice ili ne nose kacigu.
Dux [pre 125 dana i 17 časova] Odgovori
Treba tu posaditi cvece
NN [pre 125 dana i 2 časa] Odgovori
Čantavirski je sad takav ceo. "Zakrpili" nekoliko rupa koje su se posle dve nedelje otvorile i postale jos veće. Da ne pričamo o tome šta su napravili na skretanju od Simexa prema Fidelinki... A deonica koja je svečano otvorena pre izgradnje novog Nis-a nedugo posle uništena izgradnjom pumpe. A sad ova tračica kojom se izlazi na Beogradski put... Šaht već viri iz novog asfalta dobrih 10-ak cm... I šta reći, kome se žaliti kad ih baš briga?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.