• Pregleda: 3942

Opasna rupa na prometnoj pešačkoj i biciklističkoj stazi na Paliću

Ovo je danas snimljeno na Paliću, ispred br.55a, na Horgoškom putu. Ima toga još. Ostalo je posle kopanja rovova od strane Telekoma, ST kabla i bog sveti zna od koga sve nije.

Ne znam da li je ovo trebalo da prijavi vlasnik kuće ili možda da sačekamo da neko nastrada pa da o tome piše žuta štampa.

16
Gtr [pre 159 dana i 16 časova] Odgovori
Postojala je ona i prosle i predprosle i pre 5 godina.. ali je svake godine sve veca.
Hmmm [pre 159 dana i 16 časova] Odgovori
Punih 1.5god je ta rupa tamo. Do sada izgleda nikome nije smetala...hmmm... Kopan je prikljucak za vodu za tu kucu, presecini su kablovi Telekoma, potom popravljani. Nema veze sa postavljanjem optickog kabla. A ko je nadlezan ne znam, samo da slika bude tacna a ne letimicna.
Никола Бешкер [pre 159 dana i 14 časova] Odgovori
Као бициклиста који прелази ову препреко скоро свакодневно слажем се да је крање време да се поправи. Надам се да ће се нешто преузети оводом овога.
Marija [pre 159 dana i 13 časova] Odgovori
Ima OPASNA RUPA VELIKA na pesackoj i biciklistikoj stazi u centru Subotice kod hotela Patria dugo stoji neobezbedjena, Da li to neko od vladara Subotice moze bar da pogleda i da bar ZABODE STAP SA CRVENOM MARAMOM KAO ZNAK OPASNOSTI:Tamo mogu da nastradaaju i pesaci i biciklisti, PROBUDITE SE VI CIJI JE OVO POSAO:
W I E N [pre 159 dana i 3 časa] Odgovori
Pa dobro nije tako velika rupa
Mirko [pre 156 dana i 21 čas]
Kome kako, Vasa je sigurno veca.
W I E N [pre 155 dana i 12 časova]
Moglo je biti i gore
Filozof [pre 154 dana i 14 časova]
Nemoj tako, ovi biciklisti glavu gube po ovim rupama...
Sebo Bec. [pre 143 dana i 17 časova]
@wien
Probaj po Beču da vozis Biciklo,po tramvajskim sinama. Ima da ti se raspadne. Ili da vozis po Gürtel. :)
River [pre 158 dana i 11 časova] Odgovori
Ja sam već toliko puta uleteo i zaobišao taj krater da ozbiljno razmišljam da dovučem džak šljunka na bicikli i makar privremeno poravnam rupu. Sto godina stoji tamo i niko se nije setio da je makar nečim ispuni, kao da se radi o famoznoj Grdeličkoj klisuri a ne o tupavoj rupi na stazi koja zahteva čitavih dvadeset minuta posla saniranja.

Doduše, verovatno bi me neko iz okoline prijavio ili bi se odjednom nadležni komunalci stvorili da napišu kaznu ili tako nešto.
Mirko [pre 158 dana i 3 časa] Odgovori
Kada naspete vode u nju nece se videti.
Mozemo lako da resimo to sto se vidi rupa.
Mirko [pre 158 dana i 2 časa] Odgovori
Ta "rupa" se siri vec barem 5 godina.
Kad su vec renovirali jedan deo, i grade ka hajdukovu, mogli su baciti po koju lopatu.
Buki Bunjo [pre 155 dana i 15 časova] Odgovori
Vladari grada nisu nesto zainteresovani za bicikliste. Vise razmisljaju o drugim betonskim radovima.
Rupa [pre 155 dana i 12 časova] Odgovori
To nije rupa to je kanal, a malo pre njega se nalazi i jezero. Palićanima poznato i ime, a sve zasluga ažurnih ljudi koji su zaduženi za urbanizacije. Teško im je bilo da postave dva tri odvoda više, nego se skuplja voda, čamac treba čoveku da predje ulicu. Kad bude pala kiša postaviću na pištaljku slike u svojoj kreaciju, pa kad budemo osvanuli po internetu i žutoj štampi, možda će tada da poprave sve rupe i kanale i da obeleže sve prelaze kako valja.
magnum [pre 152 dana i 16 časova] Odgovori
usput da pomenemo da su kamioni uništili Zelengorsku ulicu na Paliću,vidim po gradu se krpilo,Zelengorsku nisu,ulica je jedva upotrebljiva,rupa do rupe, nemoguce je zaobici sve i to najviše propada jer prolaze kamioni pretovareni ka podrum paliću a nebi smeli ali dolaze za nekoga pa smeju...
MZ "Palić" [pre 143 dana i 16 časova] Odgovori
Poštovani!
Posle intervencije MZ "Palić" , JKP "Vodovod i kanalizacija" Subotica (koja je zbog havarije na vodovodnoj mreži morao da raskopa asfalt) dana 01.03.2019. godine je sanirao i asfaltirao pešačku i biciklističku stazu na lokaciji Palić, Horgoški put 55b. U prilogu vam šaljemo fotografiju pomenute lokacije, koji smo snimili dana 02.03.2019. godine.
U nadi dalje saradnje,
s poštovanjem
Mesne zajednica "Palić"
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.