• Pregleda: 3748

Opasna raskrsnica

Na raskrsnici Šandora Lifke i Bele Bartoka srušen znak obaveznog zaustavljanja, komunalna policija obaveštena pre 10-ak dana međutim nikakva reakcija ili ispravka dok se ne dogodi kakva pogubna nesreća jer i kad je znak u redu ljudi proleću kroz ovu raskrsnicu. Najbolje bi bilo i ležećeg policajca postaviti da se uspori istrčavanje iz Bele Bartoka.

7
Andrej [pre 294 dana i 2 časa] Odgovori
Nikako lezeci!!! Kakve lezece policajce stavljaju u poslednje vreme visoke i tvrde toliko da cemo svi kola da unistimo!
MAKY [pre 291 dan i 16 časova] Odgovori
NA SVE OPASNE RASKRSNICE TREBALO BI POSTAVITI LEZECE POLICAJCE . TADA BI GOSPODA VOZACI AUTOMOBILA MALO BOLJE VOZILI SVOJA VOZILA I POLAKO PRELAZILA PREKO LEZECIH POLICAJACA PA SE NECE UNISTITI VOZILA
DUX [pre 290 dana i 14 časova]
Znas da nekim "vozacima" nisu problem lezeci policajci? Ne usporavaju kada ga prelaze.A ovi sto ruse znakove ti su posebna sorta ...zabavljaju se deca
Nemanja [pre 291 dan i 11 časova] Odgovori
Mogao si ga podignes i zakopas. 10 minuta posla.
lalo [pre 291 dan i 2 časa]
Tako je Nemanja i slazem se sa tobom, naj lakse ke kukati i kritikovati druge, stvarno bolje da je autor podigao znak i ukopao!!!
easy58 [pre 290 dana i 32 minuta]
To sam već jednom uradio
pereee [pre 291 dan i 4 časa] Odgovori
Tamo je skroz nepotreban lezeci policajac, samo malo prosirenje puteva blizu raskrsnice.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.