• Pregleda: 2151

Ogromne rupe na Majšanskom putu na Makovoj sedmici

Pre nekoliko meseci prevučen je novim asfaltom deo pute prema Makovoj sedmici do kružnog toka na 51. divizije. Međutim dalji put ne samo da nije asfaltiran već se na njemu ogromne i vrlo opasne rupe na asfaltu gomilaju i proširuju iz dana u dan tako da na pojedinim delovima ispred svake drvare na toj deonici postoje rupe koje dosežu čak do pola asfalta.

Takođe postoji udubljenje na sredini 51. Divizije koju je neko od građana čak farbom obeležio da neko ne bi stradao ali ni to ne zanima gradske oce. Ranijih godina je ipak posle zimskog perioda i pojavljivanja rupa neko ponešto i zakrpio a sada apsolutno niko ništa ne radi po tom pitanju. Neverovatno je da niko od nadležnih ništa ne preduzima?  

Ljudi su masovno uništili felne na autima i isekli gume i imaju velike štete i troškove ali je najveći problem ogromna opasnost u saobraćaju kojoj niko od nadležnih ne pridaje nikakav značaj. Neverovatna je ravnodušnost nadležnih prema realnim problemima građanstva.

(Fotografija je samo ilustracija)

PIŠTALJKA SE REŠAVA!

Pištaljka #8610 je u fazi rešavanja, uz sledeći komentar...

Komunalni inspektor za putnu privredu je izvršio uviđaj na terenu i utvrdio da se ispod oštećenja kolovoza u 51. Divizije nalazi instalacija JKP Vodovod i Kanalizacija, te im je naložio da izvrši sanaciju oštećenja, koja bi u narednom periodu trebalo da bude izvršena.

Sekreterijat za inspekcijsko-komunalni nadzor

5
. [pre 120 dana i 1 čas] Odgovori
Makova je zapuštena skroz. Nikoga ne interesuje da ovde neko živi..... Glavni put je užas a i ulice pesak a posle kiše blato do kolena......
Stomina [pre 120 dana i 1 čas] Odgovori
Pre dva dana zakrpljene su dve od postojecih 4-5 ogromnih rupa na majsanskom putu.
Prosto neverovatno da su izneli mašineriju ... angažovali ljude i da su zakrpili 2 rupe a onih samo 200 m dalje ostavili ... strašno!
Srdjan82SP [pre 119 dana i 2 časa] Odgovori
Ja pisem o kraterima u par ulica vec duze vreme. Zvao i putare direktno. Zvao i coveka koji je zaduzen za puteve u Subotici..... A kod mene u kraju Bagremova i Brionska ulica u kraterima joju subine po 15 do 20cm.....
nja [pre 119 dana i 1 čas] Odgovori
Cudi me, pa nas vrhovni zivi na tom delu grada, zar ne?
Ilona [pre 116 dana i 8 časova] Odgovori
Veoma opasnih rupa ima i u Jovana Mikića, na krajnjoj deonici asfalta , tu u okolini Destilatora. Znači, kiša koja se slivala u kanal je sprala pesak i stvorila kanal dubok po 20-30 cm odmah uz beton. Kod Destilatora je počeo i beton da upada . A znamo svi da je tu asfalt toliko uzan da se dva veća automobila teško mogu mimoići , da ne spominjem kada se sretnu autobus / 8 i 8a / ili kamion i putničko vozilo . Ako je neko vozilo primorano da tu siđe sa asfalta gde su ove rupe, taj završava u velikom kanalu garantovano !!! Ovo je urgentno, jer se posle svake kiše ove rupe značajno povećavaju i postaju sve dublje.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.