• Pregleda: 1841

Ogledalo na uglu Balkanske i Lošinjske ulice MZ Novi Grad

Hteo bih da apelujem na preduzeće koja se bavi zamenom signalizacije da promene ogledalo na uglu Balkanske i Lošinjske ulice MZ Novi Grad,ogledalo stoji već duže vreme polupano  a veoma je teško izaći na toj krivini prema Pioniru jer je preglednost slaba,takođe je teško preći put kad se prođe nadvožnjak od Pionira prema Balkanskoj ulici jer se ne vidi da li ide neko vozilo u susret zbog krivine neko će nastradati zbog nečije nemarnosti molim vas da se nešto uradi povodom toga

8
Majmun [pre 22 dana i 9 časova] Odgovori
Ja uopšte ne vidim šta je problem na ovoj raskrsnici, preglednije je od mnogih drugih u gradu. Znam da je ovde bilo ogledalo da bi zbunjivalo vozače, ali nikada mi nije bilo jasno zbog čega ono tamo. Niko u to nije ni gledao.
Gargamel [pre 21 dan i 15 časova]
@Majmun: То огледало збуњује само оне који су на лепе очи или дубок новчаник добили возачку.
Trovach [pre 21 dan i 10 časova]
@Gargamel...Ili na tomboli ;)
Aki [pre 21 dan i 18 časova] Odgovori
Svaki dan prolazim ovde i nisam ni video da ima ogledalo. Izvini, ali sta ce ti? Ne vidim problem nepreglednosti. Naravno, ako postujes i poznajes saobracajne propise. Ako ides iz pravca J. skladista, nema nevolje, imas prednost bilo da ides pravo ili desno. Ako pak ides od pionira opet imas prednost, stim sto propustas ako ti neko ide u susret. A ako pak dolazis sa sporednog puta, dodjes lepo do losinjske, stanes, pa ako ides ka pioniru, pogledas levo, pa kad nikoga nema ti lepo krenes. Il ako ces ka skladistima, onda pogledas i levo i desno, i tek kada nikoga nema, a ti ajd. I to sve mozes i trebas bez ogledala. Dovoljno je pregledno, i ogledalo je nepotrebno ovde.
kojot [pre 21 dan i 3 časa] Odgovori
Огледало је попуцало услед високих летњих температура које су недавно биле. Нечију бахатост треба нормални грађани да плаћају...
Snoop Dogg [pre 21 dan i 2 časa] Odgovori
Molim Vas da isto uradite i kod Majsanskog mosta, jer ogledalo je jako bitan tamo.
Nažalost već dugo vreme polomljeno stoji i u ovom stanju nema nikakve funkcije.
Jako je opasno ići peške preko puta na most ili obrnuto.
Iako sam ja mlad i brz, ali ima i starije kome teže je trčati.
Molim Vas pomozite!
Majmun [pre 20 dana i 16 časova] Odgovori
Gargamel, Trovach@ Hahaha. Nije pregledno? Od čega, od trave? Pa čistina je na uglu. Nije pregledno od neke zgrade možda? Lepe oči imam, dubok novčanik nemam, tombolu ne igram.
Cica [pre 17 dana i 14 časova] Odgovori
Ja kad prolazim tu, isteram muza da vidi da li ima koji auto, pa onda nastavim dalje....a on jadnik nek trci za mnom xD
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.